Sport

2015.03.18. 10:27

Előbb orvoshoz vitte, majd legyőzte ellenfelét

Tisztaberek -  Hagyomány, hogy az utóbbi években rendszeresen Tisztabereken rendezik meg a Szatmári Sakkbarátoknak a Március 15. Kupát.

Tisztaberek -  Hagyomány, hogy az utóbbi években rendszeresen Tisztabereken rendezik meg a Szatmári Sakkbarátoknak a Március 15. Kupát. Most sem mulasztották el az alkalmat, miközben történt egy sakkversenyen nem mindennapi eset. Az utolsó fordulóban a SzatmárTiber–RI-KÓ SE mérkőzésen, amely az első helyről volt hivatott dönteni, Oroszi István ellenfele váratlanul nagyon rosszul lett. István a társak segítségével gyorsan kocsiba ültette a fiatalembert, azonnal orvoshoz vitte. A gyors és szakszerű beavatkozásnak hála, a fiatalember állapota jelentősen javult. Visszatértek a csapatverseny színhelyére, ismét asztalhoz ültek, majd „zászlóesésig” játszva befejezték a partit... Mellesleg ezzel a teljes ponttal lett kupagyőztes a SzatmárTiber.

KM

A Március 15.Kupa végeredménye

1. SzatmárTiber (Gulyás Ferenc, Tukacs László, Lukács Árpád, Oroszi István) 16 pont

2.Tisztaberek Kisebbség 15,5

3. RI-KÓ SE 12

4. Muci és Barátai 9,5

5.Tisztaberek Hivatal 8

6.Csegöld SE 0.

Különdíjak

A Sakk Barátja: Nagy Gábor (Tisztaberek Hivatal)

Sportszerűségi díj: Oroszi István (SzatmárTiber)

Tábladíjak

1.táblán: Jónás Sándor (Tisztaberek Hivatal)

2.táblán: Tukacs László (SzatmárTiber)

3.táblán: Lukács Árpád (SzatmárTiber)

4.táblán: Varga Attila (Tisztaberek Kisebbség).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!