Sport

2015.03.10. 07:27

Ismét a sikeres vágányon robogtak

Nyíregyháza - Gólhiányra aligha panaszkodhattak a nézők szombaton este a bujtosi csarnokban. A második vonalbeli férfi mérkőzésen összesen hetvenháromszor rezdültek meg a hálók, a házigazda Nyíregyházi KC magabiztosan, 45–7-re győzte le a mezőkövesdi fiatalokat.

Nyíregyháza - Gólhiányra aligha panaszkodhattak a nézők szombaton este a bujtosi csarnokban. A második vonalbeli férfi mérkőzésen összesen hetvenháromszor rezdültek meg a hálók, a házigazda Nyíregyházi KC magabiztosan, 45–7-re győzte le a mezőkövesdi fiatalokat. A két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján nem is túlzó a különbség, hiszen a nyíregyháziak a második helyen állnak, míg a borsodiak a sereghajtók.

– Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam – kezdte visszatekintését a találkozóra Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. – Ugyan az első negyedórában még úgymond fej-fej mellett haladtunk, utána azonban egyre inkább kiütközött a két csapat tudásbeli különbsége. A kövesdiek azt játszották, amire számítottunk. Igazi átlövők hiányában próbálták mozgatni a falunkat, és rést keresni rajta, illetve a gyors kontrákra építettek.

– Fontosnak tartom azt, hogy a játék és az eredmény tükrében szünet után mindenki lehetőséget kapott – folytatta Varga Zsolt. – Sajnos, Peter Tumidalsky az első félidő derekán megsérült, így őt pihentettem. Braun Brúnó és Kaplonyi Zoltán nem érezték jól magukat, ám leültek a kispadra, hogy amennyiben szükség van rájuk, akkor pályára lépjenek. Szerencsére erre nem volt szükség, mert magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Azt a játékot próbáltuk előadni, ami az erősségünk, az eredmény tükrében mondhatom, hogy sikerrel – így Varga Zsolt.

Jó a hangulat a csapatnál, az egri vereség után visszatért az együttes a győzelem vágányára. Maradjon is ezen a hátralévő nyolc fordulóban!...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!