Sport

2015.03.19. 11:57

Nem éltek a lehetőséggel

Nyíregyháza - Mátyus János elégedetlen, de már a Pápa ellen készíti a nyíregyházi csapatot.

Nyíregyháza - Mátyus János elégedetlen, de már a Pápa ellen készíti a nyíregyházi csapatot.Ez a hajó elúszni látszik, ám a remény hal meg utoljára… A közhelyek helyett a tények: a Honvéd háromgólos előnnyel várja a visszavágót a Ligakupa négy közé jutásáért, mivel kedden legyőzte a Szparit. A találkozó sajnos örökké emlékezetes marad a fiatal Karacs Péter számára.

Megműtötték a könyökét

A Nyíregyházára télen igazolt focista bizonyára nagyon készült új csapatában az első tétmeccsére, ráadásul egykori klubja, a Honvéd ellen. Ott volt a meccsen a család, pár haver, aztán mindössze két perce volt a támadónak, mert megsérült.

Súlyosan, hiszen könyökét még aznap este megműtötték, így többhetes kihagyás vár a játékosra. A meccsen aztán volt még két büntető, piros lap, egy hazai mesterhármas.

– Nem így képzeltem el ezt a mérkőzést – kezdte visszapillantását Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Azoknak adtam esélyt, akik eddig tétmeccsen kevesebbet jutottak szóhoz. Bíztam benne, hogy élnek majd a lehetőséggel. Számunkra borzasztóan indult a mérkőzés, Péternek a csapat nevében ezúton is kívánok mihamarabbi gyógyulást.

– Igaz, a szünet után már emberhátrányban játszottunk, ám a hozzáállással és a játékkal is elégedetlen vagyok, így nem lehet focizni. A továbbjutás szempontjából a Honvéd a nagy esélyes, ám a visszavágón megpróbáljuk a lehetetlent. Ám ami most a legfontosabb: készülünk a Pápa elleni szombati bajnoki­ra – így Mátyus János.

Készülnek a Pápa ellen

A Fradi ellen megsérültek közül Fodor Ferencnek talp­izomszakadása van, ő pár napot a fővárosban töltött, ott kezelték. Ő, Pákolicz Dávid és Mohamadou Abdouraman minden bizonnyal nem játszhat majd a hétvégén, kétséges még L’Imam Seydi fellépése is, a többiek remélhetőleg pályára tudnak majd lépni a fontos találkozón.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!