Sport

2015.04.17. 15:14

Legyen jó meccs és világbéke!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 23. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 23. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Lakatos Zsolt, a Nyíribrony edzője.

Szombat. Vasmegyer (15.)–Rakamaz (2.): – Nehéz helyzetben van a Vasmegyer, ráadásul az egyik legjobb csapattal találkozik, és bár minden pontra égető szüksége lenne, vendégsikert várok.

Vasárnap. Terem (10.)–Nyírpazony (5.): – A hazai pálya előnye, a Pazony jó formája alapján hajtós mérkőzés várható, amelyen döntetlen születhet.

Ófehértó (14.)–Apagy (4.): – A tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül az Ófehértó biztos nem adja fel, pontot szerez a szárnyaló Apaggyal szemben.

Gávavencsellő (9.)–Kótaj (3.): – Marcsek Zoli vezetésével új fazont kapott a vencsellői csapat, meglátjuk, ez mire lesz elég, mert komoly feladat vár rájuk Kótajban.

Encsencs (8.)–Sényő-Carnifex (1.): – Nyernek a vendégek.

Napkor (13.)–Nyírvasvári (11.): – Fontos meccs előtt áll a hazai csapat. A Napkor jobb annál, mint az eddig elért eredmények mutatják, a Nyírvasvári viszont jó formában és magabiztos együttes benyomását kelti. Döntetlen lehet.

GFSE Oros (16.)–Levelek (7.): – A rutinos hazai csapat mindent megtesz a pontszerzés érdekében, de ha a vendégek azt a játékot nyújtják, amire képesek, megnyerik a mérkőzést.

Nyíribrony (12.)–Újfehértó (6.): – Csapatom rossz passzban van, de előbb-utóbb minden negatív széria véget ér. Lelkes szurkolóinknak, akik még kitartanak mellettünk annyit ígérhetek, hogy a fiúk mindent meg fognak tenni a győzelemért.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője.

Szombat. Vásárosnamény (1.)–Őr (16.): – A kezdő sípszóig háromesélyes, egyedüli izgalmat csak a mérkőzés utáni Sós Sanyi nyilatkozat okozhat a „hazai” vendégcsapatnak.

Vasárnap. Újdombrád (13:)–Mátészalka (2.): – Balla Jancsi sem ilyen menetelésről álmodott. Megint egy olyan mérkőzés jön, amely nem a hazaiaknak áll. Talán, ha „Csombi” elkapja a fonalat, vagy „Arni szögiből teker”!?

Nagydobos (11.)–Pap (9.): – A nagydobosiaknak úgy semmi esélyük, hogy a papi csapattal van a Bíró...

Nyírkarász (3.)–Tiszamenti SE (15.): – Dudás Zoli csapata, szép lassan bajnokaspiránssá lépett elő. Ennek megfelelően szolgálja ki a közönségét.

Fényeslitke (5.)–Záhony (7.): – Igaz, még nem nagy múltra tekint vissza ez arangadó, de az biztos, hogy beszédtéma lesz bőven a mérkőzés után.

Pátroha (12.)–Gyulaháza (4.): – Szerintem, a vendégek egy olyan túra előtt állnak, amelyet mielőbb szeretnének eredményesen letudni. Nem egyszerű a feledat úgy, hogy a hazaiaknak még megvan a Királyuk. Ja, legyen jó meccs és világbéke!

Vaja (8.)–Demecser (6.): – Lelt Jocó fanatizmusát, a játék iránti alázatát ismerve győzelmi esélyekkel vágnak a mérkőzésnek a vendégek. Igaz, ez Vaján nem könnyű feladat.

Kék (14.)–Ajak (10.): – : Lassan kezdem magam úgy érezni, mint Bagaméri, a fagylaltos. De ha talán, egy kicsit angolosan játszunk, és legalább kétszer egymáshoz passzolunk, akkor, de csak akkor lehet esélyünk.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Rétfalvi Róbert, a Milota edzője.

Szombat. Vámosoroszi (6.)–Nyírcsaholy (5.): – Megfogadtam, hogy további szócsatákba nem bonyolódok többé. Inkább a saját csapatommal foglalkozom! A hazai pálya előnye ellenére is nyerhet a Csaholy.

Csenger (2.)–Mérk-Vállaj (7.): – A Csenger hazai pályán diadalmaskodni fog!

Kölcse (16.)–Túrricse (4.): – Nagyon sajnálom a kölcsei csapatot a létszámhiányos kiállások miatt, de ezen a meccsen sem fog nyerni!

Tarpa (11.)–Tisztaberek (3.): – A tarpai csapat igencsak megnehezítheti hazai pályán a tisztaberkiek dolgát. Ha megrázzák magukat – győzhetnek!

Beregdaróc (15.)–Tiszakóród (8.): – Igazi szomszédvári rangadókat vívtunk a Kóróddal. De a helyzet úgy alakult, hogy a vendégeknek szurkolok, hogy elkerüljük a kiesést!

Nyírmeggyes (10.)–Tunyogmatolcs (9.): – Ezen a meccsen bármi történhet – háromesélyes!

Nagyecsed (1.)–Szatmárcseke (13.): – Erre a meccsre nagyon nincs mit tippelni. A Nagyecsed az első megye kettes mérkőzésén kinőtte ezt az osztályt !

Milota (14.)–Tyukod (12.): – A múlt héten induláskor, lehet hogy aláírtam volna döntetlennek Vállajon, de a látottak alapján győznünk kellett volna. Remélem ugyanilyen hozzáállással játszunk ezúttal is, mert mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!