Sport

2015.04.25. 18:46

Nyíregyháza vs. MTK – Edzői nyilatkozatok

Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus vs. MTK (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mátyus János és Garami József értékelte a látottakat.

Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus vs. MTK (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mátyus János és Garami József értékelte a látottakat.

Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője: – Boldognak kellene lennem és ünnepelnem kellene, akár pezsgőt is bonthatnék, hiszen a kiesés elöl menekülve pontot szereztünk az egyik élcsapat ellen. Mégsem teszem, mert van pici hiányérzetem. Ha egy szót kellene mondanom, hogy mi hiányzott a játékunkból, akkor az a vagányság. Ezt a meccset nekünk meg lehetett volna nyernünk a kétségkívül tőlünk jobb erőkből álló MTK ellen. Szereztünk egy roppant értékes pontot, viszont elvettünk magunktól egy hatalmas élményt.

Garami József, az MTK szakmai igazgatója: – Sok támadást vezetett mindkét csapat, emiatt végig lüktetett a meccs, egyik csapat sem adta fel a győzelmi esélyt. Mi alakítottunk ki több helyzetet, négy-öt nagy lehetőségünk is kihasználatlanul maradt, főként a második félidőben. Az eredménnyel azért nem vagyok elégedett, mert ezek a pontok fognak hiányozni a végelszámolásnál. A mutatott játék azonban más kérdés, azzal most elégedett voltam.


Nyíregyháza, 2015. április 25., szombat (MTI) - A dobogóért harcoló MTK 1-1-es döntetlent játszott a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.


Nyíregyháza – A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján a Nyíregyháza Spartacus az MTK csapatát fogadta 16.00-tól. A mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!