Sport

2015.05.27. 14:31

Közlemény - A Szpari beáldozásával a gyerekeket is bünteti az MLSZ?

Nyíregyháza - Érthetetlenül és megdöbbenve állunk az MLSZ fellebbviteli licencadó bizottságának döntése hallatán és várjuk a hivatalos indoklást - kezdi közleményét Rendes Sándor,  Nyíregyháza MJV Önkormányzatának sajtószóvivője.

Nyíregyháza - Érthetetlenül és megdöbbenve állunk az MLSZ fellebbviteli licencadó bizottságának döntése hallatán és várjuk a hivatalos indoklást - kezdi közleményét Rendes Sándor,  Nyíregyháza MJV Önkormányzatának sajtószóvivője. Egy olyan klubot lehetetlenítenek el hosszú évekre, amelyet a város és Révész Bálint tulajdonos szisztematikus munkával épített fel 2010-től, az akkor szinte kilátástalan helyzetből. Mára a klubnak nincs tartozása, az egyik legstabilabb és átláthatóan működő csapatok egyike lett Magyarországon, amely mögött több mint 400 utánpótláskorú gyerek sportolhat, ma még NB1-es szinten. Ez a döntés a nyíregyházi labdarúgás és az utánpótlás-nevelés végét jelentheti. Meggyőződésünk, hogy a döntés nem szolgálja sem a több ezer szurkoló, sem a gyerekek, sem a magyar futball érdekeit - áll Nyíregyháza MJV Önkormányzatának közleményében.

- Rendes Sándor, Sajtószóvivő, Nyíregyháza MJV Önkormányzata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!