Sport

2015.05.20. 14:02

Példaértékű összefogás: ovifocipálya Mándokon

Mándok - Ünnepélyes keretek között adták át a Mándoki Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde területén a Záhonyi Járásban elsőként telepített ovifoci pályát.

Mándok - Ünnepélyes keretek között adták át a Mándoki Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde területén a Záhonyi Járásban elsőként telepített ovifoci pályát. A példaértékű összefogásnak köszönhetően a mándoki önkormányzat, a Nyírzem Zrt., valamint a Buzánszky Jenő által létrehozott OVI-FOCI közhasznú alapítvány segítségével TAO-s pályázaton keresztül valósulhatott meg a projekt.

Ünnepi beszédében Pekó László polgármestere kiemelte a sport fontosságát, amelyet „nem lehet elég korán elkezdeni, így hatalmas örömet jelent a településnek, hogy már óvodai szinten a sport szeretetére lehet nevelni”.

A ceremónián ifj. Buzánszky Jenő - az Aranycsapat nemrég elhunyt tagjának fia - is megjelent, majd Kolozsi Orsolya, az alapítvány irodavezetője átadta a pályát. Az ünnepi műsorról az óvodás gyermekek és óvodapedagógusok gondoskodtak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!