Sport

2015.05.02. 21:17

Puskás Akadémia vs. Nyíregyháza - Edzői nyilatkozatok

Felcsút, Nyíregyháza – A Puskás Akadémia FC vs. Nyíregyháza Spartacus FC (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Benczés Miklós és Mátyus János értékelte a látottakat.

Felcsút, Nyíregyháza – A Puskás Akadémia FC vs. Nyíregyháza Spartacus FC (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Benczés Miklós és Mátyus János értékelte a látottakat.

Benczés Miklós: Rengeteg lehetőségünk volt ahhoz, hogy végleg eldöntsük a mérkőzést, és akár kiütéses legyen a győzelmünk. A cserék is jól szálltak be a játékba, ők is lendületet adtak a csapatnak. A lehetőségeket elszalasztottuk, a végén pedig hatalmas egyéni hibákat követtünk el, és ezzel tálcán kínáltuk a lehetőségét annak, hogy a Nyíregyháza megfordítsa a mérkőzést.

Mátyus János: Óriási boldogságot érzek. Ennél többet egy csapat nem tehet a győzelemért, mint amit mi tettünk, éppen ezért akkor is gratulálnék a játékosainknak, ha nem úgy alakul a vége, ahogy. A végén kockáztattunk, a magas embereket mind előreküldtük, ennek lett az "áldozata" a fiatal Vámos Márk is, aki jól játszott ugyan, mégis lecseréltem. Fantasztikus győzelmet arattunk.


Felcsút, 2015. május 2., szombat (MTI) - A Puskás Akadémia a hajrában kapott két góllal 2-1-es vereséget szenvedett a vendég Nyíregyházától a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján.


Felcsút, Nyíregyháza – A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján a Nyíregyháza Spartacus a Puskás Akadémia csapatához látogatott 18.30-tól. A mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!