Sport

2015.07.08. 15:36

Kiss-korszak után Nagy-munka Nagyhalászban

Nagyhalász - Beszéljünk egyenesen! Miután híre kelt, hogy Kiss Gábor felállt a nagyhalászi kispadról, az illetékesek természetesen megpróbálták „levadászni” a legalkalmasabbnak vélt trénert.

Nagyhalász - Beszéljünk egyenesen! Miután híre kelt, hogy Kiss Gábor felállt a nagyhalászi kispadról, az illetékesek természetesen megpróbálták „levadászni” a legalkalmasabbnak vélt trénert. Több szakembernél kopogtattak, sőt, nem egyszer a tárgyalásig is eljutottak, egyezség azonban – ilyen-olyan okok miatt – egyetlen jelölttel sem született. Ebből feketén-fehéren kiderülhetett, manapság nem a halászi ülőalkalmatosság a legnépszerűbb bútordarab a megyei első osztályban… A megoldás pedig adta magát.

Bírja a gyűrődést

A futballcsapat árnyékában, utánpótlás-vezetőként tevékenykedő Nagy Lajos "kéznél volt". Nála senki sem ismeri jobban a körülményeket, abszolút képben van, ráadásul fát lehet vágni a hátán. Magyarán bírja a gyűrődést, elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. Hogy ne sérüljön a rendszer, a „nagyok” mellett a kicsiknél is folytatja a munkát. A párhuzamos szerepvállalás legfőbb törekvése, hogy minél hamarabb, minél több saját nevelésű játékost dobjanak mély vízbe.

– Jobb, ha nem részletezem, mi történt a háttérben, ebbe nem akarok belemenni – fogalmazott diplomatikusan a kulisszák mögött tapasztaltakkal kapcsolatban Nagy Lajos. – Tény, nem lesz egyszerű a dolgunk. Most azt kellene mondanom, hogy ha egészséges célt tűzünk ki, akkor az előrelépés érdekében első tízben lenne ildomos végezni. Persze, tudom, ez nagy lózung, de legalább jól hangzik. Az biztos, fiatal kerettel szaladunk neki az idénynek: a jelentős változások következtében alighanem sokan távoznak, ugyanakkor jó néhányan érkeznek majd az elkövetkező napokban. Reméljük a legjobbakat, ámen!

Egyelőre öt labdarúgó búcsúja feltételezhető. Horváth Miklós, Mocsár Csaba, Szitai Roland és a kapus Jakocska Csaba – a hírek szerint – a megye kettes Balkányt erősíti a jövőben, míg Anderka Richárd a Rakamaz szolgálatába állhat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!