Sport

2015.07.08. 16:46

Négyből egy bronz? Jöhet!

Nyírbátor - Pénteken a csapatversennyel kezdődik az ifjúsági Európa-bajnokság, Majoros Bence érmes reményekkel indul.

Nyírbátor - Pénteken a csapatversennyel kezdődik az ifjúsági Európa-bajnokság, Majoros Bence érmes reményekkel indul.

Túlkapás-e azt gondolni, hogy eddigi karrierje legfontosabb, a jövőt is meghatározó versenye előtt áll Majoros Bence, aki pénteken kezdi meg szereplését a szlovákiai Pozsonyban, az ifjúsági Európa-bajnokságon?

– Nyilvánvalóan fontos számomra és a magyar válogatott számára is ez a verseny, de azért nem ez fogja meghatározni a további pályafutásomat – felelte az érintett. – Úgy készültem és megfelelően motivált is vagyok azügyben, hogy nagyon szép eredményt érjek el. Szokás szerint a csapatversenyekkel kezdődik a kontinensbajnokság, és bár nincs olyan erős a válogatott, mint a tavalyi, azért teljesen ezt a gárdát sem írnám le, jó sorsolással akár a négy közé is bekerülhetünk. Ugyanakkor ezeken a meccseken lesz lehetőségünk megérezni a termet, és beütni magunkat az egyéni és páros folytatásra.

Ha jönne egy jótündér, és felajánlaná, hogy a négy versenyszámban (csapat, egyes, fiú és vegyes páros – Bruckner Máté, illetve a spanyol Xuan Zhang oldalán) egy bronzérmet odaad, az elfogadható lenne az ifi korosztálytól ezennel búcsúzó játékos számára?

– Igen, mert még nincs Európa-bajnoki érmem – hezitált egy picit Bence. – Nyilván az egyesbeli eredmény a legfontosabb, de a párosokat és a csapatot is komolyan veszem majd.

A teljes cikk megtalálható a Kelet-Magyarország 2015. július 9-i számában.

- KM-TB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!