Sport

2015.07.11. 12:25

Nem dajkamese íródik Ibrányban

Ibrány - A rutint képviselő Balogh Gyula mellett Dajka László és Lukács Bence csatlakozott a csapathoz.

Ibrány - A rutint képviselő Balogh Gyula mellett Dajka László és Lukács Bence csatlakozott a csapathoz.Kinőttek már a dajkameséből az ibrányiak, mindazonáltal hisznek abban, hogy Dajka László átigazolásával sikertörténetet írnak. A megyei első osztályú futballcsapat a korábban a Nyíregyháza Spartacus, majd a Nyírbátor színeiben szerepelt, legutóbb az NB III-as Jászberény kötelékéhez tartozott belső védő megszerzésével szilárdították meg a hátsó alakzatot. Lukács Bence ugyancsak a nyírségi "fővárosból" indult, az előző szezont pedig a Kemecsében húzta le, amelynek tagjaként négy gólt jegyzett. A változatosság kedvéért a támadó is megfordult Bátorban, sőt 2014 tavaszán – kölcsönben – már Ibrányban is, most ismét a Gerliczki Máté irányította legénységhez kötötte sorsát. A harmadik újonc Balogh Gyula, akiről persze, mindent lehet állítani csak azt nem, hogy nyeretlen kétéves lenne. A felettébb rutinos, sok nagy csatát megélt hátvéd Nagyecsedről érkezik a Tisza-partiakhoz, tapasztalata pedig tényleg aranyat érhet.

Mindeközben négy fővel csappant a létszám. Kovács Imre és Kiss Péter – a hírek szerint – az "osztálytárs"  Tiszakanyárnál köthet ki. A kapus, Vattai Pál a megye kettes Gávavencsellőt választotta, míg Pap Mihály jövője egyelőre kérdőjeles.

Az ibrányiak szombaton Leveleken lépnek pályára, július végén a hajdúnánási Joma Kupán mutatják meg magukat. Azon a nagyszabású felkészülési tornán, ahol tavaly a második helyen végeztek.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!