Sport

2015.08.27. 17:37

Borúra derű: a pályán villantottak a strandkézisek

Nyíregyháza - Az időjárás sem tudott kibabrálni a résztvevőkkel, akik látványos megoldásokkal szórakoztatták a közönséget.

Nyíregyháza - Az időjárás sem tudott kibabrálni a résztvevőkkel, akik látványos megoldásokkal szórakoztatták a közönséget. A borús, helyenként esős idő sem vette el a „műfajt” kedvelő, közel száz sportoló kedvét a játéktól a IV. Sportcentrum-Kölcsey strandkézilabda bajnokság mérkőzésein. Az új, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportág szerelmesei körmérkőzésen döntötték el a végső helyezéseket a Sóstói Strandfürdő nagyszerűen előkészített pályáján.

Közönségszórakoztató villanások, bravúros forgásos gólok és kínai figurák röpködtek a levegőben – mindenki nagy örömére. A lányoknál a rendező Kölcseysek nem tisztelték a vendégjogot, míg a fiúk mezőnyében az élvonalbeli játékosokkal is megerősített debreceni vegyes csapat aratta le a babérokat.

KM

A 4. Sportcentrum-Kölcsey Kupa végeredménye

Lányok: 1. Kölcsey Mesterlövészek Nyíregyháza, 2. Jövőre SE Létavértes, 3. Főiskola SE Nyíregyháza, 4. Kölcsey Kiwik Nyíregyháza

Fiúk: 1. Debrecen Tropics, 2. Tiszavasvári BHC, 3. Nyíregyháza Sportcentrum (Jólesők), 4. Hajdúnánási BHC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!