Sport

2015.08.25. 18:53

El vannak átkozva a bátoriak?

Nyírbátor - Hogy semmi nem akar sikerülni a nyírbátori futballcsapatnál, arról az Újpest II elleni meccs is visszaigazolást adott.

Nyírbátor - Hogy semmi nem akar sikerülni a nyírbátori futballcsapatnál, arról az Újpest II elleni meccs is visszaigazolást adott.

Annyira most nem lenne jó poén azzal előjönni, hogy legalább már van pontja a Nyírbátori FC-nek, hiszen az NB III-as csapat vasárnap olyan meccset adott döntetlenre (2–2) az Újpest II ellen, amelyen az ötödik percben már 2–0-ra vezetett; az első félidő felénél tizenegyest rúgott (és hagyott ki); a 49. perctől szimpla, az egyenlítést követően, a 82.-től dupla emberelőnyben játszott. Meg lehet ezt emészteni?

– Nem nagyon, az alvással nem volt probléma, mert nem jött álom a szememre – mondta már hétfőn Kovács János, a nyírbátoriak edzője. – Nagyon jól kezdtünk, sikerült kétgólos előnyre szert tennünk, és további helyzeteket dolgoztunk ki. Ez már megnyert meccs volt, méghozzá simán, a tizenegyes értékesítésével végleg eldönthettük volna a pontok sorsát, de Török István lövését kivédte az ellenfél kapusa. A szépítés sokkolta a csapatot, érezték a fiúk, hogy kell még egy gól a biztos győzelemhez, mentek is előre, de nagyon kapkodóvá vált a játékunk. Az ellenfél középpályásai közül ketten-hárman egy az egyben képesek voltak a mieink fölé kerekedni, ráadásul jöttek a hibák is, és ahogy lenni szokott, egy szöglet utáni kavarodásból kiegyenlítettek.

– A második kiállítás után nyomasztóvá vált a fölényünk, jöttek a beadások jobbról is, balról is, három nagy helyzetünk is volt, de nem tudtuk bevinni a győztes gólt. Ilyen időszakot élünk, semmi nem akar sikerülni, el vagyunk átkozva.

A bátoriak edzője ráadásul nem is nagyon tudott belenyúlni a mérkőzésbe, hiszen mindössze két mezőnyjátékos cseréje volt. Nagy Dávid és Szilágyi Krisztián sérült, Ráti Gergő és Pálfi István egyéb okok miatt nem volt tagja a keretnek – kérdés, lesz-e még egyáltalán… A létszámhiány is érezhető, de leginkább a pontok száma nagyon kevés a bátoriak neve mellett: négy forduló után mindössze egy. Szombaton a jászberényi fellépés vár a csapatra.

KM-BT


Nyírbátor - Hiába vezetett két góllal és játszott em­berelőnyben a nyírbátori csapat. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!