Sport

2015.09.25. 15:55

Aranyosi ezüstje a csapatmunka eredménye

Nyíregyháza - Ugyan az időben derűre ború jött, a végén örülhettek a nyíregyházi ViniBike bringásai a közelmúltban rendezett Tour De Debrecen versenyen.

Nyíregyháza - Ugyan az időben derűre ború jött, a végén örülhettek a nyíregyházi ViniBike bringásai a közelmúltban rendezett Tour De Debrecen versenyen. A kerékpárosok napsütésben rajtoltak, aztán feltűntek az esőfelhők, elromlott az idő. Ez nem zavarta a nyíregyháziakat, akik igazi csapatversenyzéssel rukkoltak ki, aminek eredményeként Aranyosi Péter kategóriájában második helyen ért célba az 55 kilométer letekerésekor. Edzője Kiss Áron, a Sportlabor SL elit trénere; az ő munkájának is köszönhető a versenyző fejlődése.

A masters 1 kategóriában Kertész István szintén ezüst­éremmel térhetett haza. Mezőnybefutóban Horváth Zsolt harmadik lett, amivel korcsoportjában a negyedik helyen zárt, míg a Kovács Máté a hosszabb, 120 km-es távon a főmezőnnyel ért be, ­sikeresen teljesítve a kemény távot.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!