Sport

2016.01.29. 13:46

Idegenben is ők az esélyesek

Nyíregyháza - Első idei bajnokiját Debrecenben játssza vasárnap a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

Nyíregyháza - Első idei bajnokiját Debrecenben játssza vasárnap a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

Idén már harmadszor kellene pályára lépnie a Nyíregyházi Kosársulinak az amatőr női NB I Keleti csoportjában, ehelyett a vasárnapi lesz a kosársulisok első bajnokija a ránk köszöntött esztendőben. A szegedi mérkőzés körül még mindig megy a vita, a Cegléd bajnokság eleji visszalépésével pedig megüresedett a csapat múlt hétvégéje. Ezek után nem akarjuk elkiabálni, de vasárnap este meccs vár a tabellán második helyén álló csapatra, 18 órától a Debreceni EAC vendége lesz.

– A Debrecen ellen mindig esélyesebbek vagyunk, ezt rendszerint igazoljuk is, de azért ne feledjük, most idegenben lépünk pályára, ahol mindig érhetnek meglepetések – sorolta Farkasinszki Gyuláné, a kosársulisok edzője.

(A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. január 30-i számában és a www.kelet.hu​ oldalon.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!