Sport

2016.03.26. 17:51

A végén csattant a bátori ostor, de hatalmasat!

Nyírbátor - A saját sorsán is rengeteget javított és a Nyíregyháza Spartacusnak is besegített a Cegléd ellen pályára lépő Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Nyírbátor - A saját sorsán is rengeteget javított és a Nyíregyháza Spartacusnak is besegített a Cegléd ellen pályára lépő Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Nyílt sisakos, nagyiramú játékkal kezdődött a mérkőzés, komolyabb gólhelyzet nélkül, de enyhe hazai mezőnyfölénnyel. A nyírbátori csapat jól megszervezte védekezését és ígéretes ellentámadásokat vezetett. A második félidőben, különösen az utolsó húsz percben nagy erőket mozgósított a Cegléd a győztes gól megszerzéséért, de a szórványos hazai ellentámadások mindig veszélyt jelentettek. egy ilyen akció végén, a 93. percben a tizenhatos sarkánál Vámos Márk lerántásáért megítélt szabadrúgásból Illés Gyula védhetetlen ballábas lövésével megszerezte a forduló meglepetésgyőzelmét a Nyírbátor.

NB III Keleti csoport: 24. forduló

Nyírbátori FC–Ceglédi VSE

1–0 (0–0)

Nyírbátor, 220 néző, v.: Kátai. Nyírbátor: Fülöp G. – Terdik (Boros D., 78.), Ambrusz, Bagi Á., Lipcsei M., Gál R. (Benkő B., 48.), Illés Gy., Müller Zs., Fabu M., Vámos M., Török I. (Nagy D., 85.). Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Cegléd: Verebélyi – Wild, Makrai L., Farkas A., Farkas V., Csordás S., Csordás Sz., Markó Á., Szkunc (Juhász L., 88.), Sánta A. (Erős D., 74.), Pozsár D. (Popovics B., 56.). Edző: Varga Attila.

Gól: Illés Gy. (93.). Jó: Bagi Á., Lipcsei M., Ambrusz, Fabu M., Török I., Illés Gy., illetve Makrai L., Farkas A., Markó Á. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Két jó formában lévő csapat mérkőzésén, úgy gondolom megérdemelten nyertünk.

Varga Attila: – Boldog húsvétot mindenkinek…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!