Sport

2016.08.28. 08:40

Nyírbátori FC - Most győztes gólt hozott a hosszabbítás

Nyírbátor - Az NB III-as nyírbátori futballisták második hazai mérkőzésüket is megnyerték.

Nyírbátor - Az NB III-as nyírbátori futballisták második hazai mérkőzésüket is megnyerték.

Hatalmas mérkőzést hozott a nyírbátoriak szombati NB III-as bajnokija, kifejezetten élvezetes küzdelemmel és nagy irammal. Szemfüles góllal korán vezetéshez jutott a hazai csapat, majd a vendégek véleményes tizenegyes után egyenlítettek.

A második félidőben folytatódott az egy az egy elleni hatalmas küzdelem, ami közben Illés Gyula csodálatos szabadrúgásgóljával került újra előnybe a Nyírbátor. A hajrá kezdetén mérkőzéslabdát hagyott kihasználatlanul a házigazda, a ziccer kimaradt, és ahogy az lenni szokott, a kontratámadás végén egyenlített a BKV. A hátralévő időben mindent egy lapra feltéve rohamozott az NYFC, és a hosszabbításban egy szögletet követően Hornyák Marcell három méterről a kapuba préselte a labdát. Ez a szív diadala volt!

NB III Keleti csoport: 4. forduló

Nyírbátori FC–BKV Előre 3–2 (1–1)

Nyírbátor, 300 néző, v.: Kátai.

Nyírbátor: Vasas G. – Bernáth M., Benkő B., Ambrusz, Boros D., Müller Zs., Illés Gy. (Terdik, 71.), Szabó R., Reznek (Lipcsei M., 65.), Török I. (Nagy D., 80.), Hornyák. Edző: Márton István.

BKV Előre: Kara – Csikortás, Girán, Sebők I., Németh Á. (Kocsi, 70.), Solymos, Csepregi (Kálmán Zs., 78.), Ádám E., Marczinka (Csanálosi, 62.), Erős R., Miklósvári. Edző: Batári Csaba.

Gól: Szabó R. (12.), Illés Gy. (56.), Hornyák (93.), illetve Csikortás (11-esből, 25.), Solymos (86.). Jó: Bernáth M., Benkő B., Ambrusz, Illés Gy., Hornyák, illetve Csikortás, Solymos, Miklósvári. (Tudósító: Balla István)

Márton István: – Nagyon nehéz volt feltörni az ellenfél zárt védekezését, kettő egy után lehetőségünk nyílott a biztos győzelem megszerzésére, de az egyenlítést követően is végig hittünk a sikerben.

Batári Csaba: – Két hasonló képességű csapat nagyiramú játékából a győzelmet jobban akaró csapat megérdemelten nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!