Sport

2016.10.17. 09:39

Megszületett végre a záhonyiak első sikere

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: A meccsek fele 14–4-es eredményt hozott​.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: A meccsek fele 14–4-es eredményt hozott​.

NB II, férfi

Gödöllői EAC II–Vásárosnaményi SZSE 11–7

Maratoni összecsapáson a hét döntő játszmás mérkőzésből ötöt is elvesztettek a vásárosnaményiak, így pont nélkül maradtak. Győztek: Mágocsi 3, Tuckanjuk, Sztoj 2-2.

NB III

Várdai ASE–Nyírmadai ISE 4–14

Kijött a felek közötti tudásbeli különbség, reális eredmény született. Gy.: Pokol P. 2, Újvári, Varga P. 1-1, illetve Pacuk P., Szeles B. 4-4, Szabó S., Nagy A. 2-2, a Szabó S., Pacuk P. és a Szeles B., Nagy A. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Hajdúnánás 4–14

A kellemetlen stílusban játszó vendégek ellen csak Bartha Miklós tudta felvenni a versenyt. Gy.: Bartha M. 3, a Bartha M., Balogh A. páros 1.

Mátészalkai MTK–Teva Debrecen SE II 7–11

Megint csak nagyon kevés hiányzott a nem a legerősebb összetételben szereplő mátészalkaiak pontszerzéséhez. Gy.: Hegedűs T. 3, Damasiewicz N. 2, Hegedűs Z. és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Debreceni ASE 14–4

Az újabb magabiztps győzelemmel továbbra is százszázalékos a nyíregyházi csapat. Gy.: Sallai 4, Joó Z., Németh T. 3-3, Király Cs. 2, a Sallai, Joó Z. és a Király Cs., Németh T. páros 1-1.

Záhonyi VSC–Debreceni ABE-DEAC 17–1

Semmit nem bíztak a véletre a záhonyiak, a legerősebb összetételben szerezték meg első győzelmüket, amely a vártnál jóval magabiztosabban született meg. Gy.: Sütő, Csépke, Petró L. 4-4, ifj. Petró L. 3, a Lovácsi, Csépke és a Sütő L., Petró L. páros 1-1.

Nyírbátori ASE II–Diósgyőri VTK 4–14

Tartalékos felállásban nem sok esélye volt a hazai csapatnak. Gy.: Szőllősi T. 3, a Tölgyes D., Szőllősi T. páros 1-1.

Nyírbátori ASE II–Andornaktálya 2–16

Bár kis szerencsével szorosabb lehetett volna a mérkőzés végeredménye, hiszen több döntő szettes meccset elvesztettek a bátoriak kritikus állásban, de összességében jobb csapat az Andornaktálya. Gy.: Szőllősi T. 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!