Sport

2017.03.18. 20:09

Pedig még a kapus is két gólt lőtt...

Tiszavasvári - Folytatódott a Tiszavasvári rossz tavaszi szériája, ezúttal a Szeged U23 együttese bizonyult jobbnak.

Tiszavasvári - Folytatódott a Tiszavasvári rossz tavaszi szériája, ezúttal a Szeged U23 együttese bizonyult jobbnak.

Molnár Ferenc nem titkolta azon reményét, hogy a kinevezése óta eltelt két és fél hetes közös munka immár eredményes szerepléssel párosul. Ami azt illeti, a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapatának edzője a Szeged U23 elleni mérkőzés elején joggal lehetett optimista: a házigazda ugyanis biztatóan kezdett, 3–1-es vezetést követően azonban megtört a lendület.

A vendégek hamar időt kértek, taktikát módosítottak: a kapus folyamatos levitelével létszámfölényben támadtak, stratégiájuk pedig bevált. Már az első félidőben fordítottak, majd a szünet után tovább növelték előnyüket. A két szegedi szélső alaposan megszórta magát, tíz-tíz gólt szereztek, miközben a hazaiak kétségbeesetten próbáltak faragni a különbségen. Hiába talált be kétszer is vasvári hálóőr Bagi István, ez sem segített, a Vasvári rossz tavaszi szériája folytatódott...

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

Tiszavasvári SE-Quick 2000–Szeged U23 31–38 (18–21)

Tiszavasvári, 400 néző, v.: Sándor L., Szikszay Cs.

Tiszavasvári: Bagi I. 2 – Benyusz K. 2, Dancs M. 6, Dobos B. 4, Kiss K. 3, Kovács Á. 8/4, Mezei L. 1. Csere: Boczák K., Tóth M. (kapusok), Kovács L., Csontos M. 3, Balázs M., Nagy Á. 2, Hangyel N., Feind Z. Edző: Molnár Ferenc. Kiállítások: 10, illetve 8 perc. Hétméteresek: 4/4, illetve 1/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!