Sport

2017.06.20. 08:57

Nem lehet csak úgy kisétálni

Baktalórántháza - Illés László átadja helyét, Gebri Pál lesz a Bakta új edzője.

Baktalórántháza - Illés László átadja helyét, Gebri Pál lesz a Bakta új edzője.

Illés László neve összeforrt a baktalórántházi futballal. Minderről regényt lehetne írni, most azonban maradjunk a szigorú ténynél. Ami nem más, minthogy a játékos-edző átadja helyét, magyarán a megyei első osztályú csapat új szakvezetővel folytatja. Mondjuk, ez sem teljesen igaz, mert az utód, Gebri Pál ugyancsak hosszú évek óta tagja a stábnak. Tehát abszolút képben van, nem kell bemutatkoznia senkinek.

– Sok dolog közrejátszott abban, hogy így alakult – indokolta elhatározását Illés László. – Az egyik: kicsit elfáradtam, másfelől olyan változások történtek a civil életemben, ami arra ösztönzött, hogy egy kicst háttérbe vonuljak. Nagyon nehéz döntés volt, mert az egyesülethez szors érzelmi szálak fűznek, a játékosokkal, a stábbal való kapcsolatom pedig már több, mint sportbarátság. Segítőm, Gebri Pál veszi át a szakmai munka irányítását, ha kéri, bármiben a segítségére leszek, mivel azt gondolom, egyik pillanatról a másikra ebből nem lehet csak úgy kisétálni. Zárójelben mondom, főleg, ha a pálya bejáratával szemben van a házad...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!