Sport

2017.09.16. 18:29

A listavezető kényelmes győzelméhez asszisztált a Nyírbátor

Nyírbátor - Idegenben nem megy a Nyírbátori FC-nek, a negyedik meccsét is elveszítette az NB III-as szabolcsi futballcsapat.

Nyírbátor - Idegenben nem megy a Nyírbátori FC-nek, a negyedik meccsét is elveszítette az NB III-as szabolcsi futballcsapat.

A hazaiak kezdték aktívabban a játékot a szombati, monori NB III-as mérkőzésen, de a félidő közepéig nem tudtak előnyt kiharcolni. Az első játékrész hajrájában a saját védőharmadban elvesztett labdából megszerezték a vezetést monoriak, amit szünetig meg is duplázhattak volna, de a könnyen megítélt büntetőt nem tudták gólra váltani (a meccsen két gólig jutott Urbán Gábor mellé lőtte). A tizenegyesnél reklamáló Fekete Tamást a játékvezető kiállította, így létszámhátrányba került a Bátor,

Szünet után emberelőnye birtokában nyugodtan játszottak a listavezető monoriak, és előbb szögletrúgást követően növelték előnyüket, majd a hajrában szép támadás után ismét kapitulálásra kényszerítették a bátori védelmet, és ezzel bebiztosították kényelmes győzelmüket.


NB III: Keleti csoport, 6. forduló

Monori SE–Nyírbátori FC 3–0 (1–0)

Monor, 300 néző, v.: Juhász B.

Monor: Bozsó – Karacs D., Villányi, Mundi (Tamás D., 78.), Mészáros L., Urbán G., Pintér D., Hunya (Ficsor, 63.), Sági, Tóth Á. (Bonifert, 79.), Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R. (Bernáth M., 56.), Tóth M., Fekete T., Bagi Á., Boros D., Reznek, Mankó, Pálinkás (Benkő B., 78.), Terdik (Nagy B., 65.), Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Urbán G. (38. és 76.), Villányi (51.). Kiállítva: Fekete T. (reklamálásért, 42.). Jó: Villányi, Mundi, Urbán G., Tóth Á., illetve Vasas G. (Tudósító: Janovics János)

Horváth Dávid: – Gyorsabban, nagyobb tempóban játszottunk, mint az ellenfél, ezért már az első félidőben sok helyzetet tudtunk kidolgozni. Vezetésünk és emberelőnyünk birtokában megfelelő játékot produkáltunk, és akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Ambrusz Árpád: – Sajnos az első félidő végén egy hibából gólt kaptunk, majd a kiállítással a sorsunk megpecsételődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!