Sport

2017.11.29. 11:10

Szombaton ismét Mikulás-futás érdekes programokkal

Nyíregyháza - Több mint negyedszázada köszöntik sportosan a Mikulást a nyíregyházi stadionban. Így lesz ez szombaton is, amikor jön az újabb OTP Bank Mikulás Futás.

Nyíregyháza - Több mint negyedszázada köszöntik sportosan a Mikulást a nyíregyházi stadionban. Így lesz ez szombaton is, amikor jön az újabb OTP Bank Mikulás Futás.

Kaibás Mariann, a rendező Nyíregyházi Sportcentrum gazdasági vezetője köszöntötte szerda délelőtt a Continental Arénában az esemény sajtótájékoztatójának résztvevőit.

- Köszönet a névadónak, akinek a nevét immár harmadszor viseli a futás- kezdte tájékoztatóját Dajka László, a Nyíregyházi Sportcentrum főszervezője. - Kollégáimmal ismét igyekeztünk minél színesebb és látványosabb programokat összeállítani. A megszokott távok mellett újra lesz cukorágyú, Mikulás expressz, és értékes ajándékokkal a tombolasorsolás. Rendezünk Mikulás-szépségversenyt, aki ezen szeretne indulni jelmezben jöjjön.

Sápi Béla, az OTP Bank nyíregyházi irodájának osztályvezetője kihangsúlyozta: megteszteltetés az OTP Banknak az, hogy ilyen népszerű, helye szabadidős rendezvény támogatói, immáron harmadik alkalommal. Elmondta, hogy jó példát mutatva ő is ott lesz két gyermekével, illetve kollégái közül is jó néhányan.

Dusinszki József a Nyíregyházi Kenyérgyár ügyvezetője elmondta, hogy tizennégy esztendeje álltak a futás mögé és most is örömmel teszik. Sőt, sokáig is szeretnék.

Tavaly közel kétezren voltak, remélhetőleg az időjárás szombaton is kegyes lesz, és sokan lesznek ott ezen a nagy hagyománnyal bíró eseményen.

A tájékoztató résztvevői (balról): Dajka László, Kaibás Mariann, Sápi Béla és Dusinszki József Fotó: Mán László

A program

OTP Bank Mikulás futás, december 2. szombat, Városi Stadion

10: Megnyitó

10.20: Bemelegítő kör

10.30: 400 m ovisoknak

10.40: Cukorágyú

10.50: Mikulás-expressz

11: 400 méter általános iskolásoknak

11.10: Cukorágyú

11.15: Mikulás-expressz

11.25: 400 m családi futás

11.35: Mikulás-expressz

11.45: Cukorágyú

11.50: Mikulás-szépségverseny eredményhirdetése

12: Mikulás-expressz

12.10: Cukorágyú

12.20: Tombolasorsolás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!