Sport

2018.01.31. 08:53

Hétfőig jelentkezhetnek az U19-es teremtornára

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága idén újításként a megyei ifjúsági csapatok részére is szervez teremtornát.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága idén újításként a megyei ifjúsági csapatok részére is szervez teremtornát. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő, a felnőtt csapatok részére szervezett Nyírerdő Kupa mintájára kiírt U19-es versengésben a selejtezőket több megyei csarnokban – az újfehértói és a demecseri csarnok mellett, 12 csapatnál több jelentkező esetén Levelek és Vásárosnamény is rendező helyszínné léphet elő – 2018. február 11-én vasárnap rendezik.

Az I. Mobilgumi – Fuxtec U19-es Kispályás Torna nevet viselő kupára 2018. február 05. 16.00 óráig lehet nevezni. Az igazgatóság az első 24 csapat nevezését tudja elfogadni és a benevezett csapatokat területi alapon osztja be selejtező csoportokba. A továbbjutó csapatok részére a döntőt február 18-án a Filo Focicsarnokban bonyolítják le. A teremtorna versenykiírását és a nevezési lapját a szabolcs.mlsz.hu weboldalt megtalálják az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!