Sport

2018.02.24. 11:16

Méltóan emlékeznének Bencére

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus vasárnap a gyirmótiak ellen kezdi meg a bajnoki menetelést.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus vasárnap a gyirmótiak ellen kezdi meg a bajnoki menetelést.

Vasárnap délután beindul a verkli, a harmincnégy ponttal negyedik Nyíregyháza Spartacus hazai pályán folytatja a pontvadászatot a honi labdarúgás második vonalában.

Az ellenfél az a Gyirmót lesz, amelyet ősszel vendégként Kelemen Dávid, Pekár László és Rezes László góljaival biztosan győzött le a Szpari.

Nagy változások a vendégekénél

A tabella nyolcadik helyén harmincegy egységgel posztoló vendégeknél azóta nagy változások történtek. Hannich Péter sportigazgatóként, Szepessy László vezetőedzőként irányítja a szakmai munkát. Utóbbi korábban megfordult az Fradinál, Diósgyőrben és Tatabányán is. A gyirmótiak játékoskeretében nagy mozgás volt, az őszihez képest bizonyára jóval másabb összeállításban lépnek majd pályára.

Győzelemre törnek

– A vasárnapi meccsre történő felkészülésünket sajnos beárnyékolta a csütörtöki szomorú hír, Lázár Bence halála – kezdte a lesújtó hírre emlékezve Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Mindenki mély megdöbbenéssel vette tudomásul a Szpari egykori játékosának tragédiáját.

– Remélem vasárnap méltóképpen tudunk majd megemlékezni róla, mégpedig egy győzelemmel. A Gyirmót ellen szeretnénk itthon tartani a három pontot. Kimondottan rangadó mérkőzésre számítunk.

– A szakmai stábjukban nagy változás történt, náluk is volt játékosmozgás, ám vannak minőségi labdarúgóik. Éppen ezért egy jó mérkőzést várok és természetesen a győzelmünket- zárta Lucsánszky Tamás.

- ML -


NB II: 22. forduló, vasárnap

Nyíregyháza Spartacus–Gyirmót FC

Győr Városi Stadion, 17

V.: Csonka B. (Medovarszki J., Kormányos). Spartacus: Jova – Hinora, Rubus, Kelemen D., Farkas M. – Kártik, Csilus T. – Gréczi, Kesztyűs, Pekár – Gajdos

Zalaegerszegi TE FC–Kisvárda Master Good

Zalaegerszeg, 17

V.: Zierkelbach (Szabó P., Aradi). Kisvárda: Zöldesi – Vári B., Izing, Papucsek – Lucas – Melnik, Oláh G., Misic, Protics – Gosztonyi, Ilics

Dorog–Budaörs, Soroksár–Budafok, Kazincbarcika–Szolnok, Szeged 2011–Vác, Soproni VSE–Cegléd, Mosonmagyaróvár–Csákvár (valamennyi 14), MTK–Békéscsaba (15), Győr–Siófok (17)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!