Sport

2018.07.28. 10:16

Nyírbátor: két játékos ment, kettő jött

Nyírbátor - Továbbra is az Oktatási Centrumban játssza a csapat a bajnokikat.

Nyírbátor - Továbbra is az Oktatási Centrumban játssza a csapat a bajnokikat.

Az előző szezonban a lehető legjobbkor értek oda a második helyre a nyírbátori kézilabdázok: a kisvárdaiak kazincbarcikai veresége, és a Nyírbátor utolsó fordulóbeli, hazai pályán aratott győzelme azt jelentette, hogy az ő nyakukba akasztották az ezüstérmet.

– Nagy változás nem történt a keretben, a kettős engedéllyel nálunk játszó beálló, Dobi Sándor a NEKA-hoz szerződött, helyére érkezett Fehérgyarmatról a rutinos Kun Szabolcs. Munkahelyi elfoglaltság miatt el kellett köszönnünk jobbátlövőnktől, Tóth Norberttől, őt a több poszton is bevethető, egykori játékosunk, Albecz Bence pótolhatja. Semmi sem indokolja, hogy változtassunk a szakmai stáb összetételén, Csapos János munkájával elégedettek voltunk, így továbbra is ő készíti fel a csapatot – tájékoztatta lapunkat Petneházi Zsolt, a Nyírbátor SC-TVP szakági vezetője.

Három ifista is a keretben

Hozzátette: igyekeznek egyre több lehetőséget adni a helyi fiataloknak, így az ifjúsági együttesből hárman a felnőttek közt kezdik meg a felkészülést az NB II.-es szezonra.

– Augusztus 6-án indul a munka, két hétig napközis rendszerben készülnek a fiúk, majd heti 5 edzéssel folytatódik a felkészülés A tavalyi ezüstérem nem altat el bennünket, cél az első öt hely valamelyikének megszerzése. A felkészülés alatt edzőmeccsek is szerepelnek a programban. Újdonság a tavalyi szezonhoz képest, hogy beneveztünk a Magyar Kupába is – mondta Petneházi Zsolt.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!