Sport

2018.10.15. 09:04

Lakatosék négy aranyérme

Nyíregyháza - A Team Ameko fiatal lovasainak sikerei a balatonvilágosi bajnokságon.

Nyíregyháza - A Team Ameko fiatal lovasainak sikerei a balatonvilágosi bajnokságon.

Régiónkból egyedül a Team Ameko lovasai vettek részt a nemrégiben Balatonvilágoson rendezett Decathlon póniklub országos bajnokság döntőjén.

Összevetés döntött

A népes mezőnyben – közel 250 ifjú lovas, 150 ló és 50 klub képviseltette magát – az amekósok közül Lakatos Sára és Lakatos Levente minden nap remekeltek. A stílusban Sára Bálfiú nyergében végzett ez első helyen. Aztán a kezdők stílusbajnokságán a nagyló kategóriában is hibátlanul lovagolt Bársony nevű pónijával és nyert, miként a nagyló kategóriában Carlos nyergében, így Sára triplázott. Levente a haladó ifik kategóriájában lovagolt hibátlanul Bálfiúval és a vasárnapi döntő után ő is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

– Tanítványaim a vasárnapi döntőben is minden kategóriában hibátlanul lovagoltak és az összevetésekben is hozták az eredményt így az élen maradt Sára és Levente is. – értékelt röviden Bertók Viktor edző.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!