Sport

2018.11.10. 09:40

Kisvárda Master Good - Hittel, fegyelmezetten készültek

Kisvárda - Szombaton a Honvédhoz hasonlóan masszívan védekező Újpest lesz a kisvárdai csapat vendége.

Kisvárda - Szombaton a Honvédhoz hasonlóan masszívan védekező Újpest lesz a kisvárdai csapat vendége.

Ez sem lesz könnyű. Sőt! Szombaton újra hazai pályán játszik a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapata. Az elmúlt fordulóban a Honvéd három góllal vitte el a szabolcsiaktól a három pontot, most ismét fővárosi együttes vizitál a várkerti stadionban.

A patinás Újpestiektől az első körben 1–0-ra kikapott a szabolcsi együttes, azon meccsen Kocsis János megbízott edzőként dirigált. A hússzoros bajnok lilák a mezőnyben a második legkevesebb gólt kapták, a szerb Nebojsa Vignjevics személyében az élvonal legrégebben – több mint öt éve – hivatalban lévő vezetőedzője érkezik.

Szervezett lilák ellen

– Úgy gondolom, hogy az elmúlt heti meccsünk a Honvéd ellen szorosabb is lehetett volna. Ismét egy szervezett, az utóbbi években kevés változáson átesett csapat érkezik hozzánk. Sajnos nekünk jelen pillanatban vannak sérültjeink, akikre valószínűleg a hét végén nem számíthatok. Mindezek ellenére hittel és fegyelmezetten készülünk a mérkőzésre. És bízunk egy jó eredmény elérésben – summázta véleményét a meccs előtt Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

A korábbi sérültekhez a Honvéd elleni találkozó után csatlakozott Gosztonyi András, aki a meccsen ütközött a vendégek kapusával és vállsérülést szenvedett. Sajnos emiatt ő is kihagyja a szombati meccset, egyébként november hetedikén ünnepelte huszonnyolcadik szülinapját.

- ML -


Labdarúgás: NB I., 14. forduló

Szombat,

Kisvárda Master Good-Újpest

Kisvárda, 17 óra, v.: Berke (Berettyán Horváth).

Felipe - Melnyik, Inzig, Vári,

Pico - Lucas, Protics - Sassá, Misics, Ilics - Horváth.

További mérkőzések

DVTK-DVSC 14.30

MTK-Puskás Akadémia 17

Paks-Honvéd 17

Haladás-Ferencváros 19.30

Vasárnap

Mezőkövesd-MOL Vidi 15.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!