Sport

2018.11.29. 17:47

Nyíregyházi Kosársuli - Segíteni akart a társaknak

Nyíregyháza - Fekete Dóra győztes meccsen tért vissza a sérüléséből.

Nyíregyháza - Fekete Dóra győztes meccsen tért vissza a sérüléséből.

A Nyíregyházi Kosársuli edzője, Farkasinszki Gyuláné már nagyon várta vissza irányítóját, Fekete Dórát – nem véletlenül. Dóra a DVTK elleni meccsen nyolcpontos hátránynál állt be, az utolsó tizenöt percben pedig Dóra játékának is köszönhetően fordított az NYKS és 75–70-re nyert.

– Letört egy csont a bokámból, hat hét volt a felépülési idő – mondta Fekete Dóra és hozzátette: Farkasinszki Gábor erőnléti edző nagyon sokat segített a visszatérésben.

Győztes meccsek jöhetnek

– Ugyan nem voltam még százszázalékos, úgy éreztem, talán így is tudok segíteni a csapatnak, és azt éreztem, a társak is szeretnék, hogy támogassam őket. Erős csapatok ellen kaptunk ki sorozatban, most viszont jönnek azok a meccsek, amelyek meglehetnek, ez is ilyen volt.

Dórát hétfőn a Nyíregyházi Sportgálán a kiemelt csapatsportágak legjobbjai között díjazták, a hét pedig alighanem egy vasárnapi, újabb győzelemmel lenne teljes.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!