Sport

2018.12.02. 20:28

Nyíregyházi KC - Bent maradtak az öltözőben, büntetett az Orosháza

Nyíregyháza - Az esztendő utolsó hazai mérkőzésén a bajnokaspiráns Orosházát fogadta a Nyíregyházi KC NB I B-s csapata.

Nyíregyháza - Az esztendő utolsó hazai mérkőzésén a bajnokaspiráns Orosházát fogadta a Nyíregyházi KC NB I B-s csapata.

Nyíregyházi KC-Orosháza 25-31 (12-15)

Nyíregyháza, 150 néző, v.: Kovács, Mándli.

Nyíregyháza: Oláh – Nagy, Kurbely 3, Szűcs 3, Bor, Gubó 8, Horváth 1. Csere: Gadnai (kapus), Boda 2, Varga 6/1, Fórizs 1, Csikós, Tamás 1. Edző: Bécsi János.

Kiállítások: 2, illetve 4 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 3/2.

A mérkőzés első találatát a Barcelonát idéző, kék-piros hosszanti csíkozású új mezben pályára lépő nyíregyháziak jegyezték, a vendégek azonban gyorsan egalizáltak is. A megsérülő Bor Márk helyette Varga László vette át a beállós posztot és nem is rosszul, találataival átvette a vezetést a Nyíregyháza. Felváltva estek a találatok, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni, a játékrész hajrájában azonban a vendégek három gólos előnyt építettek fel a szünetre. Fordulás után jó ideig csak a vendégek voltak a pályán, egy hat nullás rohammal szinte el is döntötték a találkozó sorsát, Varga László találata törte meg a kilenc perces gólcsendet, de ekkor már úszni látszott a hajó. A negyvenhetedik percben „kiszámolta” a hazai csapatot a kisszámú, de annál lelkesebb vendég szurkolótábor, megvolt a közte tíz. Gubó találataival kozmetikázott ugyan a hazai gárda, de így is vereség lett a vége.

- BB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!