Sport

2019.03.31. 19:55

"Kínomban már röhögnöm kellett…"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két mérkőzés maradt vasárnapra a Kelet-Magyarország csoport megyei másodosztály 20. fordulójából.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két mérkőzés maradt vasárnapra a Kelet-Magyarország csoport megyei másodosztály 20. fordulójából.

Hodász-Terem 5-1 (3-0)

Hodász, 250 néző, v.: Mónus.

Hodász: Tóth-Sinkó, Botos G., Bordás (Kiss), Iván (Batizi-Pócsi), Botos G. (Pályi A.), Papp (Balogh A.), Vadon, Mondom, Horváth, Varga (Pályi Zs.). Edző: Pálfi József.

Terem: Gergely-Fetter, Baráth, Orgován, Csoba, Botos R. (Szikszai), Pákuly, Danó (Schmindt), Tanka, Spéth (Szilágyi), Jéri. Edző: Képíró Dániel.

Gól: Bordás 3, botos G., Tanka (öngól), illetve Baráth. Ifi: 4-1..

Pálfi József: - A tizenkettedik percben, amikor az ellenfél két hátvédje fejbe rúgta egymást a saját tizenhatosukon belül, megfogadtam, hogy ha ezt a mérkőzést nem nyerjük meg, akkor őszre bevetem a pályát kukoricával. A viccet félretéve gratulálni szeretnék mindkét csapatunknak, nagyon kiéheztünk már erre a sikerre. Nagyon jól esett meccs után a tengeri kásás töltött káposzta, gazdagon.

Képíró Dániel: – Ez az eredmény lehetett volna akár fordítva is. Nem értem, hogyan tudunk kihagyni hétről-hétre ennyi ziccert. Az egyes számú asszisztens is számolta, legalább tíz száz százalékos lehetőséget puskáztunk el. Kínomban már röhögnöm kellett…

Kocsord-Csengersima 2-3 (2-0)

Kocsord, 120 néző, v.: Év.

Kocsord: Mándi-Horváth Á., Szabó, Bozsányi, Lakatos, Katona, Horváth B. (Lakatos A.), Durovszkij, Szondi, Sankó, Balogh. Edző: Jónás Zsigmond.

Csengersima: Bélteki-Volkán (Varga), Halász, Kerekes (Ötvös), Drumar, Balogh (Horváth), Asztalos, Belbe, Korponai, Tóth (Algács), Asztalos. Edző: Volkán Roland.

Gó: Katona, Horváth B., illetve Tóth, Belbe, Halász.. Ifi: 8-2.

Jónás Zsigmond:- Egy ilyen meccs után inkább nem szeretnék semmit mondani.

Volkán Roland:- Az első félidőben adtunk két gól előnyt az ellenfélnek, ettől függetlenül mi domináltunk az egész meccsen, és ennek győzelem lett az eredménye. Gratulálok a fiúknak a küzdeni akarásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!