Szpari

2019.05.21. 10:00

A Szpari fiókcsapata lehet a nyírbátori

Zoran mester elégedett a vasárnapi teljesítménnyel.

Mán László

Forrás: KM-archív

Vasárnap véget ért a szezon a második vonalbeli focibajnokságban. A Nyíregyháza Spartacus két­arcú szereplését a Gyirmót elleni döntetlennel zárta.

– Egy olyan Gyirmótot fogadtunk, amely a bajnokság elején jelezte, hogy a feljutást tűzték ki célul – kezdte visszapillantását Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ennek megfelelően erős csapat volt, nemcsak fizikálisan, de játékban is. Több fiatalt is beépítettünk a kezdőbe, jól és stabilan fogadtuk őket. Sajnos korán cserélnem kellett sérülés miatt, ám így is előnybe tudtunk kerülni, és volt még két nagy helyzetünk, amiből a kapuba találhattunk volna.

Szerdától már szabadság

– A második félidőben egy szituációnál elaludtunk, amit a gyirmótiak azonnal kihasználtak. Összességében elégedett vagyok a teljesítménnyel, egy pontot szereztünk a harmadik helyen végzett csapat ellen, és itthon nem kaptunk ki. Nem sikerült nyerni, de ennek a pontnak azért van értéke – így Zoran Szpisljak.

A vasárnapi meccs után már meg is volt az évzáró vacsora, hétfőn és kedden még lesznek edzések, felmérések, szerdától kapnak szabadságot a játékosok. A hétfő délutáni sajtótájékoztatón Kozák Attila, a klub ügyvezetője elmondta: előrehaladott tárgyalásokat folytat a Szpari tulajdonosa a Nyírbátorral, és a megbeszélések után – tiszta jogi állapotok esetén – a Spartacus fiókcsapata lehet az NB III.-as gárda. Mindez jó lehetőség lenne a fiatal játékosoknak, hogy felnőttbajnokságban erősödjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!