szon-sportoldal

2008.09.28. 18:28

Ezért nem jár ötös a Baktának!

<p>Labdarúgó NB II. Keleti csoport, 8. forduló: a listavezető Bőcs otthonában hamar eldőlt a mérkőzés sorsa, a baktaiak a második félidőre szétestek, így nem tudták megnehezíteni ellenfelük dolgát.</p>

Bőcs KSC – Baktalórántháza 5-0 (2-0)
Bőcs, 300 néző. V.: Szabó Zs.

Bőcs KSC: Szabó Á. – Szakszon (Vass, 64.), Martis, Cséke, Molnár – Jeney (Lipták, 46.), Siróczki, Irhás, Zsarnai (Ondó, 71.) – Gaál, Menougong. Edző: Tóth László.

Baktalórántháza: Sándor – Vágó, Mező, Márkus, Deák – Tolnai, Rakóczi, Szilágyi (Illés L., 77.), Koskovits (Kozma A., 46.) – Kozma J., Szabó R. (Tóth Sz., 85.). Edző: Kovács János.

12. perc: Gaál fejelte Menougong elé a labdát, aki Sándort kicselezve a jobb alsó sarokba gurított, 1-0.

24. perc: Szakszon húzta meg a jobb szélt majd középre adott ahol Menougong érkezett és 8 méterről fejelt a kapu jobb oldalába, 2-0.

29. perc: Irhást rántották le tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Menougong állt, aki a bal kapufát találta el.

45. perc: Gaál és Deák kakaskodott, a játékvezető mindkét játékost kiállította.

57. perc: Zsarnai egyéni akcióba kezdett, több csel után Menougonggal háromszögezett majd 16 méterről a bal felső sarokba lőtt, 3-0.

75. perc: Irhás indult meg a vendégvédők között majd Sándort kicselezve Ondóhoz passzolt, aki 6 méterről a kapu közepébe bombázott, 4-0.

89. perc: Menougong az alapvonalról Liptákhoz passzolta vissza a labdát, aki 10 méterről az üres kapu közepébe lőtt, 5-0.

Jók: Menougong, Irhás, Ondó, Zsarnai, Molnár, Martis, ill. senki.

Tóth László: – Azt nem mondanám, hogy igazán jól játszottunk. Kicsit komikus, hogy a bajnokságban a negyedik büntetőt hagytuk ki, míg a kupában tizenegyesekkel jutottunk tovább...

Kovács János: – Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!