szon-sportoldal

2008.10.24. 06:55

Lelték ismét pontokra lelhetnek...

<p>A labdarúgó megyei másodosztály aktuális fordulójában a Dombrád–Pátroha és a Nagyszekeres–Sonkád összecsapás emelkedik ki a programból. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/leltek-ismet-harom-pontot-lelhetnek/cn/szon-news-km_01-20081022-104441"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Díjözön-csoport, 11. forduló
Tippel: Kákóczki István, a Kállósemjén játékos-edzője.
Vasárnap (kezdés: 14.00). Rakamaz (6.)–Levelek (8.): – Jó mérkőzésnek ígérkezik, szurkolok a Rakamaznak, mivel sok évet töltöttem el ott. hazai győzelem.
Nyírpazony (13.)–Nyíribrony (1.): – Lelt József barátommal szárnyal az Ibrony, ha nem veszi félvállról a mérkőzést, akkor nyernek.
Ófehértó (7.)–KM Parker-Máriapócs (2.): – A forduló rangadója! Az újonc nagyon elkapta a fonalat, a fehértó feledtetni akarja az elmúlt heti fiaskót - döntetlent tippelek.
Nyírvasvári (12.)–Kálmánháza (10.): – A Vasvári begyűjti otthon a három pontot, mivel a Kálmánházsa idegenben nem olyan acélos, mint odahaza.
Nyírmihálydi (3.)–Kölyök SC (16.): – No comment. Fix egyes.
Apagy (14.)–Gávavencsellő (1.): – A múlt heti idegenbeli győzelem lendületet adhat az Apagynak.
Bököny (15.)–Nyírgyulaj (4.): – A Gyulaj most gödörben van, ha rendezi sorait, akkor van esélyes a pontszerzésre.
Kállósemjén (5.)–Nyírlugos (9.): – Két idegenbeli győzelmünk akkor lesz igazán értékes, ha ezúttal hazai pályán is be tudjuk gyűjteni a három pontot.


Nyírségi Patyolat-csoport, 11. forduló
Tippel: id. Sütő János, a Mezőladány edzője.
Vasárnap (kezdés: 14.00). Dombrád (3.)–Pátroha (2.): – Vérbeli szomszédvári rangadó! A vendégek jól szerepelnek, idegenben viszont nem megy nekik igazán, a hazai csapat feledteti az elmúlt heti kisiklást.
Kék (10.)–Komoró (15.): – A házigazda hullámzó teljesítményt nyújt, mindazonáltal jobb erőkből áll, mint ellenfele.
Anarcs (12.)–Rohod (14.): – Alsóházi rangadó. Mindkét csapat botladozik, reális az iksz.
Fényeslitke (11.)–Jéke (7.): – Mindkét gárdának akadnak jó és rossz meccsei, egyforma játékerőt képviselnek. A Jékének megfelelne a harmadik iksz, de a a Litke otthon tartja a három pontot.
Pusztadobos (1.)–Pap (6.): – A hazaiak egységesek, a mezőny legjobb csapatát alkotják. A látogatók – helyezésük ellenére – gyenge játékot mutattak a legutóbbi két fordulóban, a pontszerzéshez sokkal több kell. Nyer a Dobos.
Tiszamenti SE (5.)–Petneháza (13.): – A hazai csapat egyértelmű esélyes, de a vendégek az elmúlt héten nagyot alakítottak, az esetleges pontszerzéshez auzonban még jobb teljesítmény kell, mivel az ugornyai pálya lejtős...
Vaja (4.)–Újdombrád (8.): – A vajai együttes otthon meggyőző, az Újdombrád idegenben nem találja a játék ritmusát. Hazai siker.
Mezőladány (16.)–Ajak (9.): – A vendégek kezdik összekapni magukat, míg nekünk továbbra sem megy a pontgyűjtés, a vártnál sokkal gyengébben szerepelünk ebben a tekintetben. A szerencse mellénk szegődhetne, és akkor megszülethet első szezonbeli győzelmünk, ami azért az Ajak ellen nagyon nehéz lesz. Remélem, a csapat minden tagja összeszedi magát.


Sandra Bútor-csoport, 12. forduló
Tippel: Szabó István, a Nagyszekeres edzője.
Szombat (kezdés: 14.00). Nábrád (5.)–Kocsord (14.): – Vitán felül áll, nyernek a hazaiak.
Kölcse (12.)–Tyukod (13.): – A Kölcse felszálló ágban van, a Tyukod éppen ellenkezőleg – győz a házigazda.
Csenger (8.)–Vámosoroszi (10.): – A fiatalokból álló, lelkes hazai csapat otthon tartja a három pontot.
Nagyszekeres (2.)–Sonkád (4.): – A meccs háromesélyes, ugyanakkor nekünk meg kell mutatni közönségünknek, hogy otthon legalább olyan jók vagyunk, mint idegenben.
Vasárnap (kezdés: 14.00). Nagydobos (11.)–Varsány-Gyüre (15.): – Sántha Árpád csapata otthon tartja a három pontot.
Tiszakóród (7.)–Szatmárcseke (9.): – Érdekes mérkőzés. Döntetlen lehet.
Nyírmeggyes (1.)–Ópályi (17.): – Sima egyes.
Porcsalma (6.)–Tisztaberek (16.): – A hazai csapat fog nyerni.
Szabadnapos: Tunyogmatolcs.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!