szon-sportoldal

2008.10.15. 13:40

Loki-Szpari, ezúttal a Ligakupában

<p>Debrecen - A nyíregyházi támadósorban ismét Dosso és Sevel kap helyet, mindkett góllal bizonyíthatnak.</p>

Loki-Szpari, ezúttal a Ligakupában

Szerdán ismét forduló lesz a labdarúgó Ligakupában. Az A-csoportban a Nyíregyháza Spartacus együttese Debrecenben, a Lokinál vendégeskedik, míg a D-csoportban Baktalórántházán az élvonalbeli Fehérvár vizitál.

- A Ligakupában azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a mérkőzések lehetőséget adjanak a felnőtt keret azon tagjainak, akik nem kezdők, illetve a fiatalok megmutathassák magukat. Szerdán is ez lesz a legfontosabb Debrecenben. A felnőtt csapatból jópáran kapnak lehetőséget a bizonyításra, mellettük a legtehetségesebb fiatalok élhetnek a lehetőséggel és jelezhetik, hogy később komolyan lehet majd számítani rájuk-summázta Révész Attila, a Nyíregyháza Spartacus klubmenedzsere.

Ami a Szpari együttesét illeti, Illyés mellett a sérüléséből felépült Zaleh kezd a védelemben. A középpályán szerepel majd Belényesi, Odrobéna és Lippai, míg a támadósorban Dosso és Sevel villanthatja meg valós értékét. Az NB III-ben szereplő fiatalok közül a védő Nánási és Varga K mellett a középpályás Lakatos került a debreceniek elleni kezdőbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!