szon-sportoldal

2008.11.21. 09:50

Orosházát verné a házigazda

<p>A Nyíregyházi KSE NB I B-s férfi kézilabdacsapata hazai pályán tudja le soros feladatát: szombaton (18 óra) – a Tiszavasvári úti új csarnokban – a harmadik helyen posztoló Orosházát fogadja.</p>

A második vonal Keleti-csoportja oly sűrű, hogy a pillanatnyilag tizedik pozícióban posztoló házigazda győzelem esetén a tabella kellős közepére tornázhatja fel magát, vagyis jelentősen javíthat.

– Az Orosháza képezett, fiatalokból álló, dinamikus együttes, amely nem véletlenül tagja a közvetlen élcsoportnak – taglalta Bartha Dénes, az NYKSE trénere. – Sikerült videofelvételt szerezni róluk, így feltérképezhettük őket, éppen ezért tisztában vagyunk azzal, nem lesz egyszerű dolgunk, na de hazai pályán nem lehet más célunk, mindent megteszünk a győzelemért.
A nyírségiek egyetlen hiányzója a szélső Pisák Tibor, aki talpműtétre kényszerült, számára idő előtt véget ért az őszi idény.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!