szon-sportoldal

2010.05.10. 09:52

Kiesés után futamgyőzelem a kisvárdai bajnokainktól

<p>Május első hétvégéjén - az idei szezon második futamán - még pont nélkül ültek autóba a Rally Túra H1 kategóriás bajnoki címvédői Szabó Norbert és navigátora Ignácz Dániel Péter.</p>

A rally kisvárdai fenegyerekei kék csodájukkal (Lada VFTS) szoros csatában, 7,7 tized másodperccel győzve nyerték meg a tatabányai futamot, így máris feljöttek a harmadik helyre. A Szabó-Ignácz páros rosszul kezdett idén, az Eger Rallyn technikai hiba miatt kénytelenek voltak feladni a küzdelmet.
 
 Nagyon értékes számunkra ez a helyezés, hiszen Egerben, a motor meghibásodása miatt kiestünk és pont nélkül tértünk haza. Tatabányán kölcsönmotorral álltunk a rajthoz, amit ezúton is köszönünk Hajdú Sándor barátomnak.”  - nyilatkozta Szabó, hozzátéve: „ A tatabányai pályán a hat gyorsasági szakasznál nagyon szoros volt a küzdelem, volt olyan eset, amikor csupán 3 tized másodperccel voltunk gyorsabbak ”.
 
Ismét büszkék lehetünk a kisvárdai bajnokainkra, akik a futamgyőzelem után még nagyobb lelkesedéssel készülnek a folytatásra, amely május 29-30-án, az Esztergom Rallyn lesz. A Tatabánya Rally összefoglalóját - benne a futamgyőztes kisvárdai bajnokokkal - május 22-én, délután 15 órai kezdettel láthatjuk az ATV műsorán.
- Durucz Gabriella -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!