szon-sportoldal

2011.01.17. 18:14

Hagyományteremtő, műfüves torna

<p>A hét végi I. Sunshine Kupán negyven csapat indulását várják a szervezők.</p>

Igaz nagyon sok nagypályás focicsapat elkezdte már a felkészülést, még mindig sláger a teremfoci. Főként műfüvön is kispályás csapatok részére. Az is köztudott, hogy az országban talán a legtöbb kispályás focicsapat éppen megyénkben van. Ez vezette a nyíregyházi Filo Focicsarnok vezetőit arra, hogy meghirdessék az I. Sunshine Kupa nemzetközi műfüves teremlabdarúgó tornát.

Érdekes betétszámok

A hétfői, Omnia kávéházban rendezett sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy negyven csapatra tervezték a hét végi találkozót, pár hely még kiadó.

A régióban egyedülállóan magas, egymillió összdíjazású tornán a megyénkbeli ismert kispályás gárdák (Shamrock, Standox, Club Seven) mellett a szomszédos megyékből, az ország más tájáról, valamint Romániából és Szlovákiából is vannak jelentkezők, illetve érdeklődők.

Január 22-én, szombaton a csoportmérkőzéseket rendezik, másnap a kieséses rendszerben folytatják. A foci mellett látványos betétszámok és vetélkedők, valamint tombolasorsolás várja az érdeklődőket. A hagyományteremtő torna mellé állt a Sunshine Rádió és a Filo mellett a megyei labdarúgó szövetség is. A játéktér 20x40 méteres, a palánkot nem lehet használni a 2x10 perces derbiken.

A tornára szerdáig lehet jelentkezni a Filo Focsirarnokban, vagy a következő telefonszámokon: 70/947-0804, 70/773-7294

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!