szon-sportoldal

2011.02.05. 11:36

Itthon lesújtana a Nyírségi Kalapács

<p>Nyíregyháza - Két nap alatt két meccs vár a Sollight-NYFRK játékosaira.</p>

Kemény két nap elé néz a Sollight-Nyíregyházi Férfi Röplabda Klub NB I-es legénysége. Szombaton délelőtt a székesfehérvári Kodolányinál vendégeskedik a gárda, vasárnap este pedig itthon a Sümeg csapatát fogadja Bugyi József együttese. Ami a Kodolányi elleni meccseket illeti, az alapszakaszban itthon 3:0–ra nyertek a nyíregyháziak, idegenben viszont kikaptak 3:1–re. 

Szombaton dolgoznia kell

– Nagyon bízom benne, hogy szombaton délelőtt Székesfehérváron nyerni tudnak a srácok, sajnos én munkahelyi elfoglaltságom miatt nem lehetek ott, és információim szerint Molnár Ádám is hiányozni fog– tudtuk meg Pampuch Csabától, a csapat nagy csatákat, élvonalbeli rangadókat megélt játékosától.

Pihenőre nem sok idejük lesz a mieinknek, hiszen vasárnap este a Bujtosi csarnokbeli röprangadók második felvonásán a sümegieket fogadják. A két együttes legutóbbi, sümegi találkozóját Bugyiék nyerték 3:1–re, így joggal bizakodhatnak az ismételt sikerben. Főként, hogy a szombati hiányzók valószínűleg pályára léphetnek a hazai meccsen.

– Sajnos kóstolgat az influenza, fáj a hátam, de szedem a vitaminokat, iszom a csipkebogyó teát, és bízom benne, hogy vasárnap játszhatok. Az új szerkezet egyre hatékonyabb, ebben Tolnai Józsi centerezik, és Molnár Ádámmal mi vagyunk a két első ütő. Eddig jól muzsikál ez a felállás, remélhetőleg vasárnap este is így lesz. A bajnokság ezen szakaszában hat meccsünk van, és természeten szeretnénk valamennyit megnyerni, a mai persze nem lesz könnyű - így Pampuch Csaba, a Nyírségi Kalapács.

Röplabda, NB I. férfi, középszakasz

Állás a 10–14. helyért

1. Szolnok 16 11 5 38:23 27
2. Sümeg 16 8 8 31:26 24
3. Sollight-NYFRK 15 5 10 24:35 20
4. Székesfehérvár 16 3 13 17:41 19

- KM-ML -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!