szon-sportoldal

2011.04.04. 15:55

Mentő, turbán – sényői megpróbáltatások

<p>Megfordult a világ – Virággal. A Volán-Sényő kapusa a Fehérgyarmat elleni (0–0) megyei első osztályú futballmeccsen szédítő pillanatokat élt át, miután ütközött csapattársával, Puskás Lászlóval.</p>

A második félidő derekán a harminckét éves cerberus, valamint a hátvéd egyaránt a labdára koncentrált, a balszerencse számlájára írandó, hogy egyikük pórul járt. Méghozzá a hálóőr, aki mozdulatlanul hevert a földön. Rubóczki Tibor edző nem teketóriázott: mivel tartani lehetett attól, hogy a labdarúgó nyelve hátracsúszott, a szájába nyúlva elhárította közvetlen veszélyt. Noha Virág Csaba csakhamar jelezte, nincs komolyabb baj, olyannyira, hogy cserét sem kért – egyértelművé vált, hogy ilyen állapotban nem folytathatja a mérkőzést.

Néhány másodperc kimaradt

– Most már jobban érzem magam – közölte a legfontosabb, egyben megnyugtató hírt Virág Csaba. – Vasárnap este még fájt a fejem, hétfőn már kevésbé, jelenleg pihenek, próbálom kiheverni a történteket. Gyakorlatilag mindenre emlékszem: rákiáltottam Puskás Lacira, hogy hagyja a labdát, kivetődtem, eközben belefejeltem a térdébe. Néhány másodperc kimaradt, majd észleltem Rubóczki Tibor hangját, neki ezúton is köszönöm a segítséget. Bevittek gyarmati kórházba, innen saját felelősségemre eljöttem, mert Nyíregyházán szerettem volna kivizsgáltatni magamat. Végül is megállapították, hogy agyrázkódás mellett megsérült az orrnyergem, valamint koponyazúzódást is kimutattak. A szerdai, Mátészalka elleni meccset biztosan kihagyom, a folytatást pedig megbeszéljük a vezetőkkel...

Nem elhanyagolható tényező, hogy a sényőieknek már eleve rosszul indult a találkozó: Bodnár Gábor az ötödik percben összefejelt ellenfelével, mindazonáltal turbánban visszatért a pályára. A Rubóczki-legénység mindennek tetejébe tizenegyest hibázott, emígyen győzelmi esélyt szúrt el... No persze az is igaz, a tavaszi szezonban ez volt az első mérkőzés, amelyet nem nyert meg a jelenleg tizedik helyen táborozó csapat.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!