szon-sportoldal

2011.07.22. 10:08

„Totyát” Jolly Joker pótolhatja Szekeresen

Nem felejtenek a nagyszekeresiek. A megyei első osztályú futballcsapat stábja jól eszébe véste, hogy Petru Costea milyen hatékonysággal hintette a gólokat az őszi idényben – tizenhármat „pötyögtetett el”, majd a télen továbbállt.

Nem felejtenek a nagyszekeresiek. A megyei első osztályú futballcsapat stábja jól eszébe véste, hogy Petru Costea milyen hatékonysággal hintette a gólokat az őszi idényben – tizenhármat „pötyögtetett el”, majd a télen továbbállt. Mégpedig ahhoz Várda SE-hez igazolt, amelynek színeiben további kilenc „dugót” pakolt hozzá az összterméshez. Nem mellékesen, vastagon kivette részét a bajnoki cím megszerzéséből.

A feljutó egyletnél a nyáron lemondtak róla, mire a szekeresiek azonnal lecsaptak a lehetőségre: visszaédesgették Costeát. Nem érkezik egyedül, két honfitársa is követi – Mátészalkáról. Stef Adrian és Robas Vasile ugyancsak a legutóbbi idényt nyolcadik helyen letudó gárdát választotta. Akárcsak a Fehérgyarmatról visszatérő Fábián Roland. Márton János újrakezdte pályafutását, ami valóságos főnyeremény Della Sándor edző számára, elvégre vérbeli Jolly Jokerként , több poszton vetheti be a játékost. Az ifjúsági gárdából kiemelt kapus, Haklik András is a „nagyokkal” melegíthet a közelgő idény nyitányára, miközben további fiatal titánokat tesztelnek a határközeliek.

Ugyancsak terjedelmes a távozók listája. Országh László és Országh Zsolt – a hírek szerint – az „osztálytárs” Fehérgyarmathoz tart, míg Somogyi László szintén búcsúját fontolgatja a csapattól... Mudri Attilára sem folytatja: olyannyira nem, hogy a cerberus saját elmondása alapján abbahagyja a labdarúgást. A Napkorra csábuló Pljutyinszkij András személyben védőt vesztett a Szekeres, Kiss István, alias „Totya” pedig a Tunyogmatolcs sikeres szereplése érdekében hajt a jövőben.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!