szon-sportoldal

2011.10.26. 14:54

Szakmai továbbképzési nap Nyíregyházán

Szakmai továbbképzési napot tartanak a Kulcsár Anita kézilabda régióközpontban november 7-én, hétfőn 12 órától, Nyíregyházán – a Bencs László Szakiskola és Általános Iskola mögötti tornacsarnokban (Tiszavasvári út 12.).

Szakmai továbbképzési napot tartanak a Kulcsár Anita kézilabda régióközpontban november 7-én, hétfőn 12 órától, Nyíregyházán – a Bencs László Szakiskola és Általános Iskola mögötti tornacsarnokban (Tiszavasvári út 12.).A program részeként régiós tehetségkiválasztó lesz az 1997/98-as születésű leány, illetve a 1996/97-es fiúk számára. A délutáni bemutató tréninget  Skaliczky László mesteredző, valamint Bartha Dénes a magyar serdülő válogatott vezetője vezényli.

Az érdeklődök meghallgathatják Juhász István szakedző előadását is, a záróakkordként beiktatott szakmai fórumot pedig Firnicz József utánpótlás igazgató, illetve Halász László régióközpont vezetőjének irányításával rendezik.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!