szon-sportoldal

2011.11.30. 12:58

Nagydobra verhető a Görög Focisuli újabb sikere

Két korosztályban is a teljes mezőnyt maga mögé utasította a nagydobosi központú klub gyermekcsapata.

Két korosztályban is a teljes mezőnyt maga mögé utasította a nagydobosi központú klub gyermekcsapata.A megyei színeket egyedüliként képviselte a Görög Focisuli az Egerben rendezett nagyszabású korosztályos teremtornán, a 4. Agriapipe-kupán. A nagydobosi központú csapat teljesítménye osztatlan sikert aratott, hiszen az U9-es és az U10-es korosztályban is megszerezte az elsőséget, olyan klubok utánpótláscsapatait megelőzve, mint a Videoton, a Szolnok, a Vác, a Kecskemét vagy éppen a házigazda Eger. A „görögök” két különdíjjal is gazdagodtak: a kilenc esztendősek között Páll Zsombor – többek között a döntőben három találatot szerezve – lett a gólkirály, a nagyobbaknál pedig Talián László érdemelte ki a legjobb kapus címet.

Utánpótlásfoci

4. Agriapipe-kupa korosztályos teremtorna, Eger

U9: 1. Görög Focisuli (Kovács Marcell, Czene Zalán, Tóth Roland, Benkő László, Bíró Roland, Páll Zsombor, Simon Tamás, Zelei István), 2. Plútó FC Eger, 3. Szolnok, 4. Kecskemét.

U10: 1. Görög Focisuli (Talián László, Simon Péter, Baráth Péter, Illés Gábor, Koszta Zoltán, Vitális Milán, Girdán Levente, Görög Levente, Bíró Norbert), 2. Pénzügyőr, 3. Eger Focisuli, 4. Kiskőrös.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!