szon-sportoldal

2012.01.29. 10:59

Bakóval sújthatnak le az ellenfelekre

A tizenöt éves Kiss Zoltán is nagyobb szerepet kaphat a Balkányban, amelyhez több új játékos érkezett.

A tizenöt éves Kiss Zoltán is nagyobb szerepet kaphat a Balkányban, amelyhez több új játékos érkezett.

Bakó sújthat le a Balkány ellenfeleire. A megyei első osztályú gárda nem kivégzőosztagot állított fel, csupán új futballistákkal, köztük a Napkorról érkezett Bakó Viktorral duzzasztotta fel a létszámot. A középpályás ugyanis jó néhány társával egyetemben a tabella hatodik pozícióját elfoglaló gárdát választotta.

Az NB III-as Kótajtól mindjárt ketten gondolták úgy, a munkamániás Farkas Béla legénységében a helyük: a támadó, Ferenczi Flórián, illetve a belső védőként bevethető Horváth Csaba egyaránt a rutint képviselik. A Hollandiából visszatért, a Benelux állam harmadik vonalában edződő Gégény Zoltán jobb oldali középpályásként tehet sokat a minél jobb szereplés érdekében. A balhátvéd Fodor Tamást a bajnok rivális Nagykálló kötelékéhez tartozott az elmúlt időszakban, míg az ugyancsak megye egyes Szakolytól két ifjúsági korú titán, Bodai Norbert és Nagy István csatlakozott a balkányiakhoz, akik a felnőtt csapatban számítanak a duóra.

Az utánpótlásból kiemelt tizenöt esztendős Kiss István már az őszi idényben is lehetőséghez jutott, miközben Lipcsei Dávid szintén a „nagyokkal” készül, a fiatal védő is bizonyítási lehetőséghez juthat a folytatásban, akárcsak Kovács Zsolt.

Miként arról korábban hírt adtunk, a heti öt tréninget beiktató Balkányból két labdarúgó távozott: Daru István, valamint Varga István.

A Balkány szombaton edzőmérkőzésen is megmutatta magát: a bajnok rivális Újfehértó ellen 8–3-ra nyert – Érpatalon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!