szon-sportoldal

2012.03.23. 10:08

A hetedik helyért szállnak harcba

A Nyíregyházi FSE-NYKS az alapszakasz utolsó bajnokiján szombaton 18.30-tól a Kecskemétet fogadja az amatőr női kosárlabda  NB I-ben.

A Nyíregyházi FSE-NYKS az alapszakasz utolsó bajnokiján szombaton 18.30-tól a Kecskemétet fogadja az amatőr női kosárlabda  NB I-ben.Egy, csak egy mérkőzés maradt hátra az amatőr női NB I. Keleti csoportjának alapszakaszából: a Nyíregyházi FSE-NYKS szombaton 18.30-tól fogadja a Kecskeméti KC csapatát. Farkasinszki Gyuláné edző idegenbeli mérkőzésről érkezik, hiszen előtte a kadett korcsoportos csapattal Cegléden lesz jelenése – a biztos hazaérkezés reményében kezdődik a megszokottól későbbi időpontban a bajnoki.

Minimális tétje még a hazaiak számára van az összecsapásnak, hiszen amíg a kecskemétiek ötödik helye már betonba öntetett, addig a jelnleg nyolcadik főiskolások eggyel még előreléphetnek a tabellán. Ehhez nem kell mást tenniük, mint legyőzni látogatóikat, amire a két héttel ezelőtti idegenbeli mérkőzés eredménye („csak” 65–60-ra vesztett az NYFSE) alapján mutatkozik is esély.

– Győzelem esetén a Szekszárddal, vereség következtében a Szombathellyel találkoznánk a rájátszás első körében – mondta Farkasinszki Gyuláné. – Igazából mindegy, ki jut nekünk, hiszen messzire kell majd utaznunk. Természetesen győzni szeretnénk, mindent meg is teszünk ezért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!