szon-sportoldal

2012.03.10. 20:21

Lilára verték a sárga mezeseket

Kézilabda - Csömörön alighanem megroppant a sportág. Ha a feltevéssel mellélőttünk, ebben az esetben csak arra gondolhatunk, a vendégcsapat már a buszon leszámolt minden illúzióval az NYKSK-Nyír-Komplett  elleni NB I B.-s férfi kézilabdameccs előtt.

Kézilabda - Csömörön alighanem megroppant a sportág. Ha a feltevéssel mellélőttünk, ebben az esetben csak arra gondolhatunk, a vendégcsapat már a buszon leszámolt minden illúzióval az NYKSK-Nyír-Komplett  elleni NB I B.-s férfi kézilabdameccs előtt.A hazaiak ugyanis habkönnyen, akkor és úgy szerezték góljaikat, ahogy arra kedvük szottyant. A hatodik percben már időt kért, és kapust cserélt a a sárga mezben virító látogatók egyre bosszúsabb edzője, remélve – nem verik lilára „fiait”. Tévedett. A kispadról érkező szemüveges hálóőr egyszer találkozott a labdával, mikor az Vasas György kapufáról visszapattanó ejtése nyomán szó szerint az ölében hullott. A nyíregyháziak egy félidő alatt annyiszor vették be a csömöri kaput, ami máskor, egy „normális” mérkőzésen a győzelemhez is elégséges lehet. A szakmai stáb a teljes cseresort is nyugodt szívvel pályára küldhette, a különbség így is hízott – noha már nem a korábban megszokott ütemben.A békés, felettébb sportszerű találkozót kétségkívül Tuska Szabolcs őrzi meg leginkább emlékezetében: a tizennyolc esztendős szélső újoncként szerepelhetett a nagyok között, nem hagyta ki a ziccert – debütálását góllal ünnepelte.       

NYKSK-Nyír-Komplett–Csömör 36–19 (23–8)

Bujtosi csarnok, 300 néző, v.: Kugyela, Száva.NYKSK-Nyír-Komplett: Gadnai –  Horváth Sz. 1, Tarnavölgyi 5, Szűcs B. 5, Braun 5, Bursac 4, Vasas Gy. 1. Csere: Oross (kapus), Kanurics 3, Kovács Á. 4, Erdős Z. 3, Dancs M. 1, Vasas T. 3, Tuska Sz. 1. Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 12, illetve 2 perc. Hétméteresek: 0, illetve 5/3. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!