szon-sportoldal

2012.04.27. 07:36

Senki nem járhat rosszul a tiszavasvári meccsen...

A női röplabda NB II. Keleti-csoportjának utolsó fordulójában a bajnok címét már hetek óta bebiztosító NRK-Nyíregyháza idegenben mutatja meg magát – bár messzire nem kell utaznia. Balázs István együttese az elmúlt hetekben feltámadt Tiszavasvári elleni megyei rangadóval hangolhat tovább a májusban esedékes osztályozóra.

A női röplabda NB II. Keleti-csoportjának utolsó fordulójában a bajnok címét már hetek óta bebiztosító NRK-Nyíregyháza idegenben mutatja meg magát – bár messzire nem kell utaznia. Balázs István együttese az elmúlt hetekben feltámadt Tiszavasvári elleni megyei rangadóval hangolhat tovább a májusban esedékes osztályozóra.Aligha lehet kérdéses, a szombati (kezdés: 17 óra) összecsapás vendégek újabb győzelmét vetíti elő, elvégre a teljes szezonban eleddig egyetlen egy vereséget szenvedtek. A hazaiak is elérték céljukat, már egészen biztosan – a feljavult teljesítménynek köszönhetően – a hatodik helyen fejezik be menetelésüket, vagyis elkerültek a sereghajtó pozícióból, számukra valóban ez lesz az évad utolsó fellépése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!