szon-sportoldal

2012.05.24. 09:49

A Tigers megcélozza a finálét

A Cowboys elleni sikerrel révbe érhetnek a nyíregyháziak.

A Cowboys elleni sikerrel révbe érhetnek a nyíregyháziak.A szerbek visszalépése kissé összekuszálta az alapszakasz programját az amerikai focisták Kelet-európai Ligájában. A Nyíregyháza Tigers eddig két meccset játszott, mindkettőt megnyerte a Győr Sharks és a Bratislava Monarch ellen. Ennek e két csapatnak eddig egy-egy meccse van a sorozatban, míg a Budapest Cowboys eddig még nem lépett pályára. Szombaton viszont bemutatkoznak a fővárosiak, mégpedig a Tigers csapatát fogadják, a nyíregyháziak ezzel be is fejezik az alapszakaszt.

A kiírás alapján az alapszakasz első és második helyezettje játszhatja majd a finálét, így amennyiben a Tigers nyerne szombaton, biztosan az élen végez. Fővárosi siker esetén a többi meccs eredménye után derült ki a sorrend, de akkor is van esély arra, hogy a nyíregyháziak finalisták legyenek.

Visszatérve a szombati derbire, a Tigers és a Cowboys legutóbbi két meccsét a mieink nyerték. Tavaly előtt a bajnoki elődöntőben, Nyíregyházán nyertek Jordanék, tavaly ősszel pedig a kupában gyűrték le a budapestieket. A Cowboy erőssége az, hogy támadásban jól keverik a futójátékot és a passzolósat, ám a Tigers az eddigi két meccsén bizonyította, hogy bárki ellen esélyes a sikerre. A játékosok motiváltak, kellő önbizalommal léphetnek pályára a Népligetben szombaton délután háromkor kezdődő találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!