szon-sportoldal

2012.06.16. 14:33

Montvai is visszatér a Szparihoz

Labdarúgás - Szombaton ismét erősödött a Nyíregyháza Spartacus. Brekk János szakmai igazgató és Montvai Tibor ekkor csaptak egymás tenyerébe, így két esztendeig a rutinos támadó is a nyíregyháziaknál folytatja.

Labdarúgás - Szombaton ismét erősödött a Nyíregyháza Spartacus. Brekk János szakmai igazgató és Montvai Tibor ekkor csaptak egymás tenyerébe, így két esztendeig a rutinos támadó is a nyíregyháziaknál folytatja. Ő is visszatérő, hiszen pár éve Paksról érkezett és döntő szerepe volt abban, hogy 2007-ben az élvonalba jutott a Szpari. Akkor júniusban, a zárófordulóban az ő fejesével nyert a Spartacus a Vecsés ellen (Bogdán védte az ellenfél kapuját). Ezt követően Kecskemétre távozott, a lilák játékosaként 2010 májusában, édesapja halálának napján gól is szerzett Nyíregyházán egykori csapata ellen. Utána ismét Paksa került, onnan igazol a Spartacushoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!