szon-sportoldal

2012.10.30. 08:25

Agyrázkódás mellett véráldozat

Négyszáz szurkoló drámai jelenetekkel színesített mérkőzést láthatott Fehérgyarmaton.

Négyszáz szurkoló drámai jelenetekkel színesített mérkőzést láthatott Fehérgyarmaton.A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában szereplő Fehérgyarmat számára jelentős áldozatokat követelt a Berettyóújfalu legyűrése (32–30). A minden szempontból fordulatos, csaknem drámai végkifejletbe torkollott mérkőzés 10. percében a szatmáriak frontemberét, a bajnoki góllövőlistát vezető Szabó Pétert lerántotta ellenfele: az átlövő zuhanás közben beverte fejét a padlóba, agyrázkódást szenvedett, kórházi ellátásra szorult.

Szabót még a meccs napján, szombat este kiengedték, vasárnap viszont még látászavarra és fejfájásra panaszkodott. Hogy nem piskóta összecsapást vívtak a felek, mi sem jelzi jobban, az utolsó pillanatokban további két gyarmati játékos dőlt ki. Előbb a ziccerben a lövésre koncentráló Szűcs Balázst rúgta fejbe a vendégek menteni igyekvő kapusa, aminek következtében szintúgy enyhe agyrázkódást diagnosztizáltak a házigazdák védőspecialistájánál. Ráadásul az átlövőként is bevethető Szűcs ínye kirepedt, erősen vérzett, így, persze ő sem folytathatta.

Alig néhány másodperccel a befejezés előtt az irányítót, Kotvász Andrást visszarendeződés közben felrúgta a hajdúságiak egyik játékosa! A történtek ismeretében nem kis fegyvertény, hogy az alapból tartalékos, négy hiányzó távollétében pályára lépők házigazdák kicsikarták a győzelmet. Az pedig külön megér egy misét, hogy manapság, amikor élvonalbeli futballmeccsen is alig ötvenhat néző teng-leng a leletón, a fehérgyarmati csarnokban négyszáz drukker szurkolta ki a diadalt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!