szon-sportoldal

2012.10.07. 09:46

Bravó: Háromból három!

Nyíregyháza - A nyíregyháziak védekezésben és támadásban is jeleskedtek.

Nyíregyháza - A nyíregyháziak védekezésben és támadásban is jeleskedtek.

Kézilabda. Háromból három, ezt már jegyzik! Szombaton este két győztes meccsel a tarsolyában kezdte a hajdúböszörményi fellépést a Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett együttese. A férfi kézilabda NB I. B Keleti-csoportjában szereplő nyíregyháziak a Békés és a Törökszentmiklós legyőzése után hasonló céllal utaztak a hajdúságiakhoz. Annak ellenére, hogy a gyöngyösi különítmény tagjai távol maradtak, hamar egyértelművé vált, hogy ki nyerheti a böszörményi meccset. A vendégek lőtték az első gólt, amire még válaszoltak a hazaiak, de utoljára ekkor volt iksz az állás. Ezt követően hol kevesebbel, de leginkább többel vezettek Vargáék. A nyíregyháziak védekezése megoldhatatlan feladat elé állította a hajdúságiakat, Erdős Zoltán és Vasas György vezérletével pedig ültek a gyors kontrák.

A házigazda még megpróbálkozott a nyitott védekezéssel is, ám ezzel sem tudtak túljárni Bécsiék eszén, majd a böszörményiek szép lassan beletörődtek abba, hogy itt bizony nem terem számukra babér. Az NYKSK ezzel megszerezte zsinórban harmadik győzelmét, ilyen bajnoki kezdésre már nagyon régen volt példa...

Hajdúböszörmény-NYKSK-Nyír-Komplett 20-29 (9-12)

Hajdúböszörmény, 300 néző, v.: Horváth, Simó.

NYKSK- Nyír-Komplett: Gadnai - Vasas Gy. 6, Tarnavölgyi 2, Braun 3, Varga L. 2, Bursac 1/1, Erdős 4. Csere: Oross (kapus), Szűcs 4, Bécsi 5, Kovács 1, Dancs 1, Dobos. Edző: Bartha Dénes. Kiállítások: 4, illetve 16 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 1/1.

-

KM-sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!